Лілія Ребрик розповіла про сімейну традицію та показала своїх батьків: щороку повинна бути нова прикаса

Лілія Ребрик поділилась своєю родинною традицією, яка була започаткована ще в її дитинстві. Ведуча разом із батьками та доньками позувала поряд з ялинкою.

Відома українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик поділилася гарною сімейною традицією зі своїми фоловерами, яку вона зберігає разом із рідними. Недавно знаменитість виклала зворушливі знімки зі своєю сім’єю поряд з новорічною ялинкою на сторінці в Instagram.

Лілія Ребрик розповіла про сімейну традицію та показала своїх батьків
Лілія Ребрик розповіла про сімейну традицію та показала своїх батьків

Лілія Ребрик показала фотографії, на яких разом із батьками та 2-ма доньками позують на фоні новорічної ялинки. У своєму пості вона зізналася, що відчуває постійний стрес через російську агресію, і додала, поруч з батьками відчуває себе захищеною від негативних думок.

Знаменитість вирішила емоційно відпочити у Чернівцях, де живуть її батьки Віра та Іван Тодорюк, і планує максимально віддалитися від негативу. Вона залишиться там на деякий час, щоб відновити емоційні сили та забути про страх.

У своїх stories ведуча також поділилась чудовою родинною традицією, яку сім’я дотримується щороку: знаменитість та її доньки дарують ялинкові прикраси батькам Лілії. Ця зворушлива традиція почалася ще з дитинства знаменитості. Родина зберігає іграшки, якими ведуча прикрашала ялинку, коли була дитиною. Їх можна побачити на вбраній ялинці. Таку традицію розпочала Віра Тодорюк, і це додає новорічній атмосфері родинного щастя та тепла.

“Гарна сімейна традиція: щороку ми даруємо нову іграшку на ялинку”, – підкреслила Лілія у своїх stories.

Лілія Ребрик розповіла про сімейну традицію та показала своїх батьків
Лілія Ребрик розповіла про сімейну традицію та показала своїх батьків

На знімках, які вона опублікувала, можна побачити її дітей Поліну і Діану, які нещодавно продемонстрували свої таланти, виконавши відому композицію гурту Kalush Orchestra під назвою “Stefania”. Публікація, де діти вдало виконують пісню, отримала велику кількість вподобайок і компліментів від шанувальників цієї талановитої родини.

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".