Лілія Ребрик розповіла про сімейну традицію та показала своїх батьків: щороку повинна бути нова прикаса

Лілія Ребрик поділилась своєю родинною традицією, яка була започаткована ще в її дитинстві. Ведуча разом із батьками та доньками позувала поряд з ялинкою.

Відома українська телеведуча та акторка Лілія Ребрик поділилася гарною сімейною традицією зі своїми фоловерами, яку вона зберігає разом із рідними. Недавно знаменитість виклала зворушливі знімки зі своєю сім’єю поряд з новорічною ялинкою на сторінці в Instagram.

Лілія Ребрик розповіла про сімейну традицію та показала своїх батьків

Лілія Ребрик показала фотографії, на яких разом із батьками та 2-ма доньками позують на фоні новорічної ялинки. У своєму пості вона зізналася, що відчуває постійний стрес через російську агресію, і додала, поруч з батьками відчуває себе захищеною від негативних думок.

Знаменитість вирішила емоційно відпочити у Чернівцях, де живуть її батьки Віра та Іван Тодорюк, і планує максимально віддалитися від негативу. Вона залишиться там на деякий час, щоб відновити емоційні сили та забути про страх.

У своїх stories ведуча також поділилась чудовою родинною традицією, яку сім’я дотримується щороку: знаменитість та її доньки дарують ялинкові прикраси батькам Лілії. Ця зворушлива традиція почалася ще з дитинства знаменитості. Родина зберігає іграшки, якими ведуча прикрашала ялинку, коли була дитиною. Їх можна побачити на вбраній ялинці. Таку традицію розпочала Віра Тодорюк, і це додає новорічній атмосфері родинного щастя та тепла.

“Гарна сімейна традиція: щороку ми даруємо нову іграшку на ялинку”, – підкреслила Лілія у своїх stories.

Лілія Ребрик розповіла про сімейну традицію та показала своїх батьків

На знімках, які вона опублікувала, можна побачити її дітей Поліну і Діану, які нещодавно продемонстрували свої таланти, виконавши відому композицію гурту Kalush Orchestra під назвою “Stefania”. Публікація, де діти вдало виконують пісню, отримала велику кількість вподобайок і компліментів від шанувальників цієї талановитої родини.