Такі хвацькі, що переплюнуть мам: Фреймут, Полякова, Ребрик та інші зірки, які виховали собі гідну зміну

В українському шоу-бізнесі знайдеться чимало талановитих та надзвичайних жінок, які не лише вражають своєю красою та талантом, а й виховують наступне покоління артистів.

Серед таких зірок Ольга Фреймут, Ольга Полякова, Лілія Ребрик, Олена Кравець та інші.

Шлях до зірковості та материнство

Йдучи шляхом до слави, зіркові мами зустрічали безліч викликів та труднощів. Побудова успішної кар’єри часто вимагала від них багато часу та зусиль, але це не завадило їм виховувати гідних наступниць. Звідси постає парадокс – хоча зіркові мами, можливо, не мали достатньо часу на початку для своїх дітей, проте вони стали для них справжніми інспіраторами.

Творчість як спадок

Діти, виростаючи в оточенні творчості та шоу-бізнесу, природно відчувають привабливість цього світу. Так само як їхні матері, вони обирають шлях в мистецтво, знаючи, що їхня родина вже здобула славу і визнання у цьому сегменті.

Процес відданості та підтримки

Спільна творчість артистів-матерів та їх дітей стає не лише способом спілкування, але і міцним зв’язком між поколіннями. Зіркові мами легше підтримують своїх дітей в їхніх музичних, акторських та танцювальних амбіціях, ведучи їх через тонкощі та труднощі шоу-бізнесу.

Так, Оля Полякова все частіше виходить на сцену та співає зі своєю старшою донькою Марією.

Лілія Ребрик постійно демонструє хореографічні та артистичні таланти поки що маленьких доньок Діани та Поліни.

Олена Кравець вже зробила свою старшу доньку своєю співведучою програми “Вдома поговоримо”.

Донька Ольги Фреймут за підтримки матері на питання: “Чим займаєшся?” Відповідає:

“Вчуся, знімаю, працюю над портфоліо, танцюю, викладаю, сумую, знайомлюся, їжджу в Лос-Анджелес, живу в школі, подорожую”.

Тінь зірковості 

Попри всі плюси материнства у світі слави, зірковим матерям доводиться зустрічатися з викликами та критикою. Тінь слави одночасно переслідує їх та їхніх дітей. На шляху до власного визнання діти зіркових мам повинні вирішувати, чи будуть вони експлуатувати зіркове ім’я мами, чи обиратимуть власний шлях.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.