Як зірки зустріли Водохреще: Камалія в річці, Гончаренко в морі, Бабкін у заметі, Полякова – в чані

Цьогоріч Україна вперше за багато років відзначила єдине Водохреще 6 січня. Знайшлися сміливці, що не побоялися за низької температури зануритися у воду. У всіх це вийшло по-різному.

Камалія

Як правильно відзначати Водохрещу, показала ексдружина мільярдера. 46-річна співачка вбралася у роздільний купальник і занурилася в купальню на річці у Солом’янському районі столиці. Як годиться, перехрестилася, глибоко вдихнула й занурилася у воду з головою.

Як зірки зустріли Водохрещу

Ектор Хіменес-Браво

Шеф-кухар зробив акцент на даті святкування. Виклавши в мережу світлини занурення у крижану воду, Ектор відзначив, що головне – зробити це 6 січня. 51-річний чоловік зайшов далеченько від берега й тричі занурився з головою.

Як зірки зустріли Водохрещу

Олексій Гончаренко

Народний депутат, опинившись у рідній Одесі, теж не міг стриматися. Пішов на берег, зайшов у водичку за +6 градусів і навіть трішки проплив. Щоправда, зробив це не 6 січня, а на день раніше. Певно, по-іншому не виходило через важливі справи. Не зупинило 43-річного відважного нардепа й те, що по всьому Чорному морі плавають міни, й робити подібні вправи доволі небезпечно для здоров’я.

Як зірки зустріли Водохрещу

Оля Полякова

44-річна співачка вирішила провести свята удома й нікуди не виїжджати. Заміський будиночок Олі знаходиться на самому березі Дніпра, та зайти в річкові води Полякова не наважилася. Затопила чан на березі й занурилася у водичку, з якої парує. Невідомо, чи буде зараховано зірці подібне купання на Водохрещу.

Як зірки зустріли Водохрещу

Сергій Бабкін

Не знайшов сміливості зайти в холодну воду й 45-річний харків’янин. Свято застало родину в Нью-Йорку. Та, на диво, українці привезли з собою сніг. Тож музикант роздягнувся до пояса й сміливо занурився у замет. Ще й набирав сніжинки в долоні та розтирав по торсу.

Як зірки зустріли Водохрещу

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.