Ось як виглядає таємний колишній Ксенії Мішиної, від якого вона народила сина: ніхто і здогадуватись не міг

Відома українська актриса Ксенія Мішина тримає у секреті особистість свого колишнього чоловіка. Втім, приховати абсолютно все про власне життя не вдавалось ще нікому.

Ксенія Мішина багато років тому здобула популярність. Знаменита українська актриса почала зніматись у серіалах і фільмах після завершення навчання в університеті. Крім відданих фанатів, про зірку дізналось чимало людей після її знімання у реаліті-шоу про кохання “Холостячка”. Саме там вона вперше розповіла про непросту історію зі свого життя. Зірка народила сина та виховувала його самостійно.

Колишній Ксенії Мішиної

Знаменитість почала стосунки з одруженим чоловіком під час навчання в університеті. Тоді відома українська актриса завагітніла та була змушена тимчасово відкласти освіту на другий план, аби виносити та народити сина. З часом зірка почала помічати зневажливу та навіть агресивну поведінку від свого чоловіка, який погодився їй допомагати вагітній дівчині з дитиною. Коли ексчоловік зірки скинув її зі сходів, вона вирішила від нього піти.

Ксенія Мішина ніколи не показувала, як виглядає її колишній чоловік, від якого вона народила сина
Ксенія Мішина ніколи не показувала, як виглядає її колишній чоловік, від якого вона народила сина

Хоча знаменита українська актриса ніколи не показувала про свого чоловіка та ніколи не хотіла відповідати на запитання про нього чи про події, пов’язані з ним, можна припустити, як виглядає її обранець. Так, сказати про це можна, подивившись на світлини підрослого сина Ксенії Мішини Платона. Саме від свого першого чоловіка знаменита актриса народила первістка та поки що єдину свою дитину.

Ксенія Мішина ніколи не показувала, як виглядає її колишній чоловік, від якого вона народила сина
Ксенія Мішина ніколи не показувала, як виглядає її колишній чоловік, від якого вона народила сина

Хлопчик, звісно, схожий на свою зіркову маму, проте він успадкував і риси від свого таємного батька. Порівнявши Платона з його рідною матір’ю Ксенією Мішиною, можна сміливо припустити, що на біологічного тата він все-таки схожий більше. Поки зірка українського кіно не бажає розкривати карти та показувати свого ексчоловіка, уявити, як він виглядає, можна лише зі світлин її сина.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.