Хто зі знаменитостей у дитинстві міг стати Кевіном з “Один удома”: Пивоваров, Остапчук, Пономарьов чи інші

Різдвяну комедію "Один удома" всі ми пригадуємо під час новорічних свят і з радістю переглядаємо вкотре. Уявімо на хвильку, хто б із знаменитостей міг зіграти роль Кевіна у дитячі роки.

Артем Пивоваров

Зважаючи на надмірну рухомість співака, він би чудово впорався з роллю Кевіна Маккалістера. Витівок у стрічці, можливо, було б навіть більше, аніж в оригіналі. От тільки на дитячій світлині Артем занадто серйозний. Напевно, вже потім, подорослішавши, став надміру жвавим.

Знаменитості схожі на героя комедії Один вдома

Володимир Остапчук

Нині шоумен частенько жартує та посміхається. Навіть накликав на свою голову гнів жіночої аудиторії деякими сексистськими висловлюваннями. Особливо обурювалася Маша Єфросиніна, в якої на ведучого жевріють старі образи. Натомість у дитинстві хлопчик-відмінник був занадто скромним. Навряд чи зміг би настільки розкріпачитися, щоб зіграти у веселій комедії з купою екстремальних ситуацій.

Знаменитості схожі на героя комедії Один вдома

Олександр Пономарьов

Сашко в дитячому віці частенько усміхався і мав біляве волосся, як і в Калкіна. Тож без жодних проблем міг би стати головним героєм стрічки про забудькуватих батьків та винахідливого хлопчика. А ми залюбки б подивилися на такі різдвяні перипетії.

Знаменитості схожі на героя комедії Один вдома

Еней Ровінський

Син Стасі Ровінської та онук Сніжани Єгорової й Семена Горова, схоже, найкраще підходить на роль у різдвяній комедії. 7-річний хлопчик один в один схожий на Маколея Калкіна у дитинстві. Родина Ровінських з трьома дітьми давно мешкає в Америці.

Знаменитості схожі на героя комедії Один вдома

Тож до Голлівуду дитині з такою яскравою зовнішністю палицею докинути. Тим паче, що Disney начебто збирався зняти рімейк культової стрічки. Тож у маленького українця є всі шанси прославитися.

Популярне

Схожі статті

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.

Животик такий, що на двійню схоже: вагітна Джамала вийшла в люди
перед самими пологами (ФОТО)

Співачка Джамала часто ділиться з фанатами світлинами з округлим животиком, щоб публіка могла розділити з нею цю радість. Проте артистка не сидить вдома, а продовжує плідно працювати.

Аромат відчувається за кілометр: мій секрет найзапашнішого бульйону на суп чи борщ. Варю як професіонали

Бульйон - проста і смачна страва. Вона чудово підходить як основа для супу, борщу і багато чого іншого. Також чудова самостійна страва. Сьогодні ми підготували рецепт ароматного курячого бульйону.