Як виглядає рідна сестра Світлани Лободи: дівчина показала себе без макіяжу (ФОТО)

Молодша сестра співачки Світлани Лободи, Ксенія, як дві краплі води, схожа зіркову родичку. Дівчина поділилася фотографією, на якій похвалилася своєю натуральною красою.

37-річна співачка Світлана Лобода має молодшу рідну сестру Ксенію. Дівчина на 9 років молодший за зіркову родичку.

У минулому році дівчина вийшла заміж за українського бізнесмена Артема Аурсаліді. Крім того, відомо, що Ксенія разом з мамою залишилися жити в Україні.

Проте рідні сестри регулярно підтримують зв’язок. Світлана приїжджала на весілля до молодят в 2019 році разом з донькою Євою.

Светлана Лобода, Ксения Лобода и их мама
Світлана Лобода, Ксенія Лобода і їхня мама

Багато шанувальників артистки відзначають, що дівчата схожі між собою, як дві краплі води, не дивлячись на безліч пластичних операцій, які робила Світлана.

До речі, якщо придивитися до фотографій Ксенії, то видно, що дівчина теж відвідувала кабінети хірургів і косметологів — у неї збільшені губи, зроблений татуаж брів і нарощені вії.

Особливо це видно на “натуральних” фото, якими дівчина любить ділиться у своїх соціальних мережах. Ксенія абсолютно не соромиться викладати знімки без макіяжу і фотошопу.

Ксения Лобода
Ксенія Лобода

Все, що відрізняє сестричок-красунь — це їх колір волосся. Крім нього, вони дійсно схожі, як дві краплі води. У цьому згодні і підписники дівчини.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.