Ведуча “Все буде добре” Надія Матвєєва розповіла, як підтримує струнку фігуру: “Відчуваю, що цього замало”

Надія Матвєєва показала фоловерам, як слід підтримувати красиві форми. Ведуча вкотре захопила шанувальників новими публікаціями на своїй сторінці в Instagram.

55-річна українська ведуча “Все буде добре” Надія Матвєєва продемонструвала своїм прихильникам, як слід підтримувати красиву фігуру. Таким моментом зірка поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Надія Матвєєва розповіла, як підтримує струнку фігуру
Надія Матвєєва розповіла, як підтримує струнку фігуру

Ведуча активно веде свою сторінку в соціальній мережі й часто радує прихильників цікавими новинами та публікаціями. Нещодавно Надія показала відео, на якому видно, як вона займається спортом. Кадри були зроблені у парку. Зірка енергійно виконує різні вправи, а поруч можна побачити її домашніх улюбленців. Допис знаменитості підписаний:

“Коли пообіцяла собі фізкультуру щодня”.

Також недавно вона опублікувала відео, на якому займається вже у спортзалі та позує перед камерою. Ведуча уточнила, що ці кадри були зняті 3 роки тому й вона давно не відвідувала спортзал. Однак зірка багато ходить пішки та виконує вправи вдома. Під дописом фанати зауважили, що зараз жінка має чудову фігуру.

“Зізнання. Давно не була у спортзалі, з того самого 24 лютого точно. Багато ходжу пішки, іноді роблю вправи вдома. Відчуваю, що цього замало. Цим відео, знятим три роки тому, даю собі копняка. Про наслідки розповім “, – підписала ведуча.

Також нещодавно вона поділилася кадрами, на яких показала, як поплавала у холодній річці. Знаменитість позувала у відкритому купальнику та отримала безліч компліментів від прихильників. Шанувальники вражали захоплення не тільки сміливістю, а й красивими формами. Ось, які коментарі можна зустріти під дописами:

  • “Ви неймовірно гарна”.
  • “Супер! Дякую за ваш позитив”.
  • “Чудова фігура. Ви молодець”.
  • “Фігура клас. І сила волі просто вражає”.
  • “Молодець, Надія, особливо в такий мороз”.

Популярне

Схожі статті

Час від часу влаштовую рідним кавказький сніданок: готую справжні хачапурі по-аджарськи з листкового тіста

Майже справжні хачапурі по-аджарськи можна легко приготувати на українській кухні. Для цього знадобиться листкове тісто, а приготувати човник – справа рук техніки.

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.