Обраниця Володимира Дантеса розповіла про “найромантичніше побачення” з коханим: “Тепер я все це знаю”

Даша Кацуріна розповіла про деталі свого "найромантичнішого побачення", яке для неї влаштував коханий. Фотографіями блогерка поділилась на своїй сторінці в Instagram.

Українська блогерка та рестораторка Даша Кацуріна здивувала подробицями свого “найромантичнішого побачення” з Володимиром Дантесом. Своїми враженнями від проведеного разом часу з коханим вона поділилася з підписниками на своїй сторінці в Instagram.

Даша Кацуріна активно веде своєю сторінку в соціальній мережі та часто ділиться цікавими моментами свого сімейного життя. На цей раз рестораторка представила кілька світлин з Володимиром та показала, що вони взяли участь у курсі швидкої допомоги при критичних кровотеч.

“Наше найромантичніше побачення, пройшли разом курс про зупинку критичних кровотеч”, – пише Кацуріна.

На фотографіях видно, як закохані вивчають навички накладання турнікета та тампонування ран. Даша підкреслила, що ці знання можуть бути потрібними в майбутньому, і вона тепер знає більше корисних аспектів.

Обраниця Володимира Дантеса розповіла про найромантичніше побачення
Обраниця Володимира Дантеса розповіла про найромантичніше побачення

Шанувальники підтримали ідею відомої пари та висловили своє захоплення, залишивши безліч теплих коментарів. Деякі з них звучать так:

  • “Ви – найкраща пара! Справжній гармонійний союз”.
  • “Це просто чудово! Ви молодці”.
  • “Нещодавно сама проходила такий курс, дуже корисно”.
  • “Чудова ідея для побачення! Теж планую таке з чоловіком”.
  • “Ви так гармонійно поєднуєтеся. Бажаю вам щастя”.
  • “Молодці. Це так приємно слідкувати за вашим життям”.
Обраниця Володимира Дантеса розповіла про найромантичніше побачення
Обраниця Володимира Дантеса розповіла про найромантичніше побачення

Нагадаємо, що Володимир і Даша з’їхались на початку 2023 року. На сьогодні вони проживають у двоповерховому будинку біля Києва, а з ним двоє дітей від попереднього шлюбу Даші з ресторатором Мішею Кацуріним. Недавно пара повернулась із відпочинку у Буковелі, де провели час разом із дітьми та батьками блогерки. Світлини з відпустки можна побачити на сторінках закоханих.

Популярне

Схожі статті

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.