Переможниця “Холостяк” Даша Квіткова показала, як займається у спортзалі: розлучення з Добриніним на користь

Даша Квіткова показала, як вона працює над утриманням красивої фігури та надихнула своїх підписників. Блогерка поділилась роликом, на якому активно виконує різні вправи.

Блогерка та переможниця реаліті-шоу “Холостяк-9” Даша Квіткова нещодавно порадувала своїх прихильників новим відео та фотографіями, які з’явилися на її сторінці в Instagram. Після участі в популярному проекті, вона активно веде свій профіль в соціальній мережі та регулярно ділиться з прихильниками цікавими дописами.

Даша Квіткова показала, як займається у спортзалі
Даша Квіткова показала, як займається у спортзалі

Однією з останніх публікацій став ролик, де блогерка продемонструвала свою спортивну активність та красиву струнку фігуру. У чорному спортивному топі та коротких шортах вона енергійно виконує різні вправи на тренажерах та без них. Таким чином, Даша нагадала підписникам про важливість доглядати за власним здоров’ям. Відео Квіткова підписала словами:

“Ніхто не здатен врятувати тебе, лише ти сам. Підводься і будь власним “героєм”.

Після успішного тренування дівчина поділилася кількома світлинами в stories, підписавши їх: “Було”. Дивлячись на фото, видно, що блогерка задоволена від виконаних вправ і це ще більше надихнуло підписників.

Фанати відгукнулися на це відео позитивно та висловили своє захоплення. Коментатори засипали дівчину компліментами за гарну фізичну форму. Для багатьох Даша є справжньою мотивацією. Ось, які коментарі можна зустріти під роликом:

  • “Даша, дуже мотивуєте, пішла зроблю тренування”.
  • “Як це мотивує. Не можу відірвати погляд переглядаючи відео”.
  • “Красуня! Дуже красиве, струнке тіло”.
  • “Дуже сильно”.
  • “Це дуже крута мотивація”.
Даша Квіткова показала, як займається у спортзалі
Даша Квіткова показала, як займається у спортзалі

Нагадаємо, що Даша Квіткова та Нікіта Добринін виховують 2-річного сина Лева. Експара оголосила про розлучення в січні 2023 року після 2,5 років шлюбу. За словами Даші, колишні закохані підтримують “нейтральний, батьківський” зв’язок для виховання сина.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.