Наталка Денисенко показала власну оселю в світлих тонах: тут акторка з сином чекають на главу родини

Наталка Денисенко активно веде власний акаунт в Інстаграмі. Саме з нього можемо дізнатися, як виглядає житло акторки, в якому вона разом із сином чекає на повернення чоловіка.

Так сталося, що всі новорічні свята акторка зустрічала виключно з маленьким Андрійком. Чоловік Андрій Фединчик боронить спокійний сон своїх рідних у лавах ЗСУ. Батьки поїхали відвідати іншу доньку до Польщі.

Наталка Денисенко засвітила інтер’єр квартири

Тож Наталка загадала бажання, щоб наступного Різдва усі зустрілися врешті разом за одним столом. Бажання зірки здійснилося вже за кілька днів. Вони з сином хутенько зібралися й відбули до Одеси, оскільки Фединчика відпустили на одну добу. Тож подружжя зустріло 2024 рік разом біля моря.

Наталка Денисенко засвітила інтер’єр квартири

Для суму в Денисенко залишаються лише вечори, оскільки цілий день вона крутиться немов дзиґа. Знаменитість вирішила показати свій шалений день, записавши невеличке відео. Тож із нього можемо судити, який інтер’єр присутній в оселі Наталки.

Наталка Денисенко засвітила інтер’єр квартири

Отже, бачимо акторку під час збирання. В будуарі, де стіни й меблі білого кольору, Денисенко вже вбрана в бежевий костюм, крутиться біля дзеркала, яке має потужну підсвітку. Молодичка сідає в крісло, надягає на пальчики прикраси, робить макіяж.

Вдоволена собою ще раз оглядає себе на весь зріст вже в іншому, овальному дзеркалі. В ньому відображається не лише знаменитість, але й ліжко та малюнок, нанесений на стіну. Далі хазяйка простує в передпокій.

Наталка Денисенко засвітила інтер’єр квартири

Шафа-купе тут має дзеркальні дверцята. Стіни й стеля теж білосніжні. Хіба що ламінат на підлозі бежевий. А освітлює приміщення чудернацька люстра, зроблена з геометричних фігур.

Убравшись у біле пальто, прихопивши білу сумочку й таку ж шапочку, Наталка посилає синочку повітряний поцілуй і відбуває у справах. Ввечері, повернувшись додому, дбайлива матуся не забуває про приготування наїдків для себе й Андрійка.

Наталка Денисенко засвітила інтер’єр квартири

Кухня виконана у світлих тонах. Є закрита шафа з частиною відкритих поличок, які підсвічуються. Посередині стіл із барними стільчиками, де Наталка швиденько замішує тісто і ставить смаколик запікатися в сучасну духовку.

Справу зроблено. Слід відбувати на відпочинок. У спальні на тумбочці біля ліжка вживаються разом настільна лампа та свічка. А поряд відкрита етажерка з купою книжок. Певно, Наталка полюбляє почитати перед сном.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.