Куди зник Олександр Кривошапко: чим займається та коли повернеться в Україну зірка шоу “Х-Фактор”

На початку великої війни Олександр Кривошапко, як годиться справжньому чоловіку, вбрався у піксель і почав волонтерити. Та згодом кудись зник. Де нині перебуває співак?

Фіналіст вокального шоу “Х-Фактор” Олександр Кривошапко, щойно почалося повномасштабне вторгнення, взявся допомагати землякам-маріупольцям та людям з інших міст виїхати з окупованих територій.

Де перебуває Олександр Кривошапко

Артист навіть заснував благодійний фонд “Братське серце” з метою перевозити гуманітарну допомогу. Влітку 2022-го Сашко сповістив, що перебуває у складі добровольчого батальйону, підписавши контракт.

А потім Інстаграм-акаунт Кривошапка заряснів світлинами, зробленими на теренах Італії та ОАЕ. Як перетнув кордон і що робить за межами України, знаменитий чоловік не поспішає пояснювати.

Де перебуває Олександр Кривошапко

Але час проводить доволі продуктивно – то в ресторані чи в горах із коханою, то зустрічається з донечкою. Особисте життя в артиста завжди було насиченим. У 19 років Олександр одружився вперше з хореографинею Тетяною Денисовою. З жінкою, яка старша за нього на 12 років, Кривошапка прожив усього 2 роки. Розлучалися голубки з величезним скандалом.

Другою обраницею Сашка стала модель із Запоріжжя Марина Кінські. Саме ця дівчина 2017 року подарувала коханому донечку Алісу. Дитину татусь обожнює, а от жити з її мамою не схотів.

Де перебуває Олександр Кривошапко

Третьою стала косметологиня Марія. Роман був яскравим, але не довгим. У 2021 голубки зійшлися. Та щойно розсварилися, як Кривошапко видалив усі спільні світлини в мережі. Чому не склалося сімейне життя на цей раз, чоловік пояснювати не став.

Зараз серце артиста не вільне. Христину він називає “своїм промінчиком світла”. Разом вони подорожують Європою, хвалячись місцями відпочинку. Дівчина у своєму акаунті відзначає, що почувається “захищеною та коханою”.

Популярне

Схожі статті

Коли хочеться смачно їсти та худнути: тренер порадив приготувати салат “Мітла” з буряком та свіжою капустою

Салат "Мітла" – це не тільки смачна страва, а й спосіб підтримувати здоровʼя органів травлення. Інгредієнти містять багато корисних речовин, що дозволяють піклуватися про здоровʼя просто та смачно.

Як виглядають всі жінки Олександра Пономарьова і чи може Марія Яремчук бути вагітною від нього (ФОТО)

Олександр Пономарьов відомий усім нам як талановитий та іменитий співак. Його яскраві концерти збирають повні зали, а пісні - мільйони прослуховувань. Але що ж відбувається в особистому житті зірки?

На бутерброди замість ковбаси: ніжний паштет з курячої грудки, який і на святковий стіл можна подати

Паштет з курячої грудки, це неймовірно смачна страва, яка внесе різнобарвʼя у будь-який обід або вечерю. Паштет просто готувати, а зі свіжою випічкою чи крутонами він смакує просто ідеально.