Міша Кацурін показав раніше не бачені фото з таємного весілля з Дорофєєвою: гостей було багато

Український ресторатор і кулінарний блогер Міша Кацурін опублікував раніше не бачені фото зі свого весілля зі співачкою Дорофєєвою. Виявляється, свято проходило на природі.

Відома українська співачка Надя Дорофєєва і ресторатор Міша Кацурін зіграли весілля у травні 2023 року. Торжество було повністю таємним, а всі гості здавали свої мобільні телефони на вході, щоб не мати змоги робити фото. Зірковому подружжю, не дивлячись на власну публічність, вдалося зберегти в секреті факт свого одруження. Лише через місяць після цього співачка вирішила зізнати своїм прихильникам, що вона вийшла заміж і опублікувала кілька фото з весілля.

Надя Дорофєєва і Міша Кацурін одружилися у травні 2023 року

Нещодавно Михайло Кацурін вирішив показати ще кілька небачених фото з власного весілля. Так, ресторатор опублікував фото Дорофєєвої, яку назвав “Щойно одружена”. На знімку Надя позувала у весільній сукні з букетом на тлі гостей, яких очевидно було багато. Співачка була замріяна, щаслива і усміхнена.

Міша Кацурін показав раніше не бачені фото з таємного весілля з Дорофєєвою
Міша Кацурін показав раніше не бачені фото з таємного весілля з Дорофєєвою

Також Міша показав ще одне фото, яке підписав лаконічно “Син”. Це фото також було зроблене на весіллі. На знімку наречений Кацурін цілує в лоба свого 1,5-річного сина від першого шлюбу. На їхньому фоні можна розгледіти святкові столи з гостями. Виявляється, Кацурін і Дорофєєва не просто влаштували весільну церемонію під відкритим небом. Застілля також було на природі.

Міша Кацурін показав раніше не бачені фото з таємного весілля з Дорофєєвою
Міша Кацурін показав раніше не бачені фото з таємного весілля з Дорофєєвою

Варто відзначити, що весілля Дорофєєвої і Кацуріна було не розкішним, а швидше затишним і душевним. Наречена обрала досить просту сукню з натуральних тканин, яка складалася з відкритого топу і довгої приталеної спідниці. А наречений не став зраджувати власному стилю і одягнув на весілля  кепку та кеди.

Нагадаємо, Міша Кацурін – другий чоловік співачки Наді Дорофєєвої. Саме заради нього у березні 2022 року вона покинула свого першого чоловіка Вову Дантеса, з яким була у стосунках 10 років.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.