Леся Нікітюк продемонструвала свою довгу ніжку, елегантно піднявши догори: таку фотосесію оцінили всі

Леся Нікітюк поділилась світлинами з нової фотосесії. Ведуча показала свої дуже довгі ноги та отримала багато компліментів від шанувальників.

Українська телеведуча Леся Нікітюк поділилась з прихильниками новими знімками на своїй сторінці в Instagram. Зірка вкотре продемонструвала свої розкішні довгі ноги.

На одній зі своїх публікацій знаменитість прикріпила дві однакові світлини – одну в чорно-білому стилі, а інша версія в кольорі. На фото Нікітюк позує strong face, піднявши одну ніжку догори, тим самим демонструючи свої красиві форми.

Ведуча, як завжди, виглядає вишукано. Вона одягнена в чорне шкіряне вбрання, а на елегантно піднятій ніжці красується чорна туфелька на високому підборі. Таку фотосесію зірка підписала:

“Сподіваюсь, на цьому фото я не вийшла за рамки”.

Знімки швидко набрали безліч вподобайок і коментарів від підписників Нікітюк, серед яких можна зустріти коментарі від знаменитостей, таких як відома акторка Олена Кравець, шеф-кухар Володимир Ярославський та блогерка Даша Квіткова.

Леся Нікітюк продемонструвала свою довгу ніжку
Леся Нікітюк продемонструвала свою довгу ніжку

Прихильники Лесі, звісно ж, не обійшли улюблену ведучу та виразились компліментами, зауваживши, що у неї чарівна розтяжка та дуже красиві ноги. Ось кілька прикладів коментарів:

  • “Ох, і Леся! Крута!”, – підписала Кравець.
  • “Боже Лесічка – ти богиня”.
  • “Хочу ноги, як в Лесі Нікітюк! Хоча б одну”.
  • “Це дуже крута фотка”.
  • “Гарна розтяжка, гарна нога”.
  • “Голлівудські актори відпочивають, Леся дає вогню”.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк не вперше демонструє свої красиві ніжки й знає, як привертати увагу шанувальників. Вона не лише має красиву зовнішність, а й вдало вибирає стильні образи, спостерігаючи за модними трендами. Зірка активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто радує фанатів цікавими моментами свого життя.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.