Леся Нікітюк продемонструвала свою довгу ніжку, елегантно піднявши догори: таку фотосесію оцінили всі

Леся Нікітюк поділилась світлинами з нової фотосесії. Ведуча показала свої дуже довгі ноги та отримала багато компліментів від шанувальників.

Українська телеведуча Леся Нікітюк поділилась з прихильниками новими знімками на своїй сторінці в Instagram. Зірка вкотре продемонструвала свої розкішні довгі ноги.

На одній зі своїх публікацій знаменитість прикріпила дві однакові світлини – одну в чорно-білому стилі, а інша версія в кольорі. На фото Нікітюк позує strong face, піднявши одну ніжку догори, тим самим демонструючи свої красиві форми.

Ведуча, як завжди, виглядає вишукано. Вона одягнена в чорне шкіряне вбрання, а на елегантно піднятій ніжці красується чорна туфелька на високому підборі. Таку фотосесію зірка підписала:

“Сподіваюсь, на цьому фото я не вийшла за рамки”.

Знімки швидко набрали безліч вподобайок і коментарів від підписників Нікітюк, серед яких можна зустріти коментарі від знаменитостей, таких як відома акторка Олена Кравець, шеф-кухар Володимир Ярославський та блогерка Даша Квіткова.

Леся Нікітюк продемонструвала свою довгу ніжку

Прихильники Лесі, звісно ж, не обійшли улюблену ведучу та виразились компліментами, зауваживши, що у неї чарівна розтяжка та дуже красиві ноги. Ось кілька прикладів коментарів:

  • “Ох, і Леся! Крута!”, – підписала Кравець.
  • “Боже Лесічка – ти богиня”.
  • “Хочу ноги, як в Лесі Нікітюк! Хоча б одну”.
  • “Це дуже крута фотка”.
  • “Гарна розтяжка, гарна нога”.
  • “Голлівудські актори відпочивають, Леся дає вогню”.

Нагадаємо, що Леся Нікітюк не вперше демонструє свої красиві ніжки й знає, як привертати увагу шанувальників. Вона не лише має красиву зовнішність, а й вдало вибирає стильні образи, спостерігаючи за модними трендами. Зірка активно веде свою сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто радує фанатів цікавими моментами свого життя.