Як виглядають дружини Володимира Кличка, Андрія Шевченка та інших українських спортсменів: обрали красунь

Кличко, Шевченко, Усик та Зінченко – одні з найвідоміших українських спортсменів, які досягли неабиякого успіху у своїй справі. А ось, як у них справи на особистому фронті, читайте далі у матеріалі.

Більшість з героїв нашої статті змогли побудувати міцну сім’ю.

Дружина Андрія Шевченка

Відомий український футболіст Андрій Шевченко вже майже 20 років одружений з американською моделлю польського походження Крістен Пазік.

Як виглядають четверо синів Андрія Шевченка
Як виглядає дружина Андрія Шевченка

У шлюбі в них народилися чотири сини: Джордан (18 років), Крістіан (16 років), Олександр (10 років) та Райдер-Габріель (9 років). Відоме сімейство проживають у Лондоні у просторому маєтку.

Андрій Шевченко зі своєю дружиною Крістен Пазік та їхніми спільними дітьми
Андрій Шевченко зі своєю дружиною Крістен Пазік та їхніми спільними дітьми

Дружина Володимира Кличка

Відомому українському боксеру Володимиру Кличку менше пощастило в особистому житті. Офіційно Володимир був одружений лише раз на українській моделі Олександрі Авізовій. Та цей шлюб розпався через пів року після весілля. Наступні серйозні стосунки Кличка були з американською акторкою Хайден Панеттьєрі. Вони були заручені, але до весілля справа не дійшла.

Владимир Кличко и Хайден Панеттьери
Як виглядає колишня дружина Володимира Кличка

У 2014 році Хайден народила донечку Кайю-Євдокію. Як відомо, після пологів акторка впала у депресію та почала зловживати алкоголем. Це призвело до того, що у 2018 році Кличко і Панеттьєрі розійшлися, а їхня спільна донька залишилася жити з батьком.

Як виглядає донька Володимира Кличка

Дружина Олександра Усика

Олександр Усик одружився на жінці, яка була його шкільним коханням. Катерина – перше і останнє кохання боксера. У шлюбі в них народилися троє дітей.

Как выглядит жена Александра Усика
Як виглядає дружина Олександра Усика

Варто відзначити, що дружина Усика – росіянка. Та після подій 2014 року Катерина показала свою проукраїнську позицію і виступила проти російської агресії.

Дружина Олександра Зінченка

Відомий український футболіст Олександр Зінченко позбувся статус холостяка, одружившись у 23 роки зі спортивною журналісткою Владою Седан.

Футболіст Олександр Зінченко показав двох своїх доньок, яких народила йому дружина Влада Седан
Як виглядають дружина та діти Олександра Зінченка

Вже через рік вони стали батьками дівчинки Єви, а ще через рік в них народилася друга донька Лея.

Популярне

Схожі статті

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.

Єві Цекало вже 25 років: як виглядає та чим займається донька Лоліти Мілявської — стопами батьків не пішла

Поведінка та соціальна позиція батьків у багатьох родинах мають колосальний вплив на дитину, а, значить, й на її вибір життєвого шляху, і врешті решт, на майбутню долю.

Не рецепт, а скарб! Заварна паска на Великодній стіл: ніжний смак і вершковий аромат — просто ідеально!

Ароматна, солодка, ніжна та водночас волога заварна паска — ідеальна випічка для великого свята. Розповідаємо, як приготувати великодній смаколик.