Потап показав 15-річного пасинка Насті Каменських, якого зняв у кліпі: Андрій Потапенко мітить на сцену

Олексій Потапенко поділився знімками зі зйомок свого нового кліпу, у яких йому допомагав його 15-річний син. Репер розмістив фотографії на своїй сторінці в Instagram.

Відомий український репер Потап порадував своїх фанатів ексклюзивними кадрами зі зйомок свого нового кліпу. Артист розмістив фотографії на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, де показав, як працює над новим музичним проектом разом зі своїм 15-річним сином Андрієм.

На опублікованих знімках можна побачити творчу роботу артиста та його сина. Також Потап поділиться з шанувальниками щодо проведених моментів з Андрієм. Про свої емоції він написав у пості під світлинами.

“Я прекрасно провів час, працюючи з Андрієм, він допомагав мені у всіх аспектах створення мого нової композиції”, – пише знаменитість.

У своїй публікації на сторінці Потап підкреслив допомогу сина та відзначив його активну участь у творчому процесі. За словами артиста, Андрій допоміг у всіх аспектах в створенні нового відео.

“Приголомшливе почуття — бути на одній хвилі зі своїм сином, скоро вийде нова музика”, – зізнався репер.

Крім того, у stories знаменитість також додав кілька цікавих кадрів з робочого процесу. До слова, на фото Андрій дуже професійно позував і показав, що дуже вродливий.

Потап показав 15-річного пасинка Насті Каменських, якого зняв у кліпі
Потап показав 15-річного пасинка Насті Каменських, якого зняв у кліпі

Підписники артиста залишили безліч коментарів, вони з нетерпінням чекають на вихід нової композиції. Ось декілька коментарів, які можна зустріти під новою публікацією:

  • “Досить цікаво”.
  • “Раніше хотіла послухати, як будете разом співати”.
  • “Чекаємо на новий кліп”.
  • “Андрій справжній молодець”.

Нагадаємо, що Андрій — спільний син відомого артиста Потапа та продюсерки Ірини Горової. Після їхнього розлучення у 2014 році колишнє подружжя підтримує дружні стосунки. У 2019 році співак одружився вдруге з Настею Каменських.

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".