Зірка “Дизель шоу” Яна Глущенко показала свого 65-річного батька: яблунько від яблуні (ФОТО)

Яна Глущенко поділилась новими світлинами, на яких позує з 65-річним батьком. Акторка привітала тата з днем народження та виразила свої побажання.

Відома українська артистка Яна Глущенко завоювала велику популярність як учасниця “Дизель шоу” на каналі ICTV. Її образ милої блондинки швидко став улюбленим серед багатьох глядачів. Знаменитість вразила своїм талантом і харизмою.

Актриса приєдналася до команди “Дизель Студіо” з акторським досвідом. Поза участю у відомому гумористичному шоу, вона також вдало знімалась в кіно та радувала прихильників майстерною грою.

Яна Глущенко показала свого 65-річного батька
Яна Глущенко показала свого 65-річного батька

Нещодавно Яна Глущенко поділилась з підписниками новим фото у своїх stories в соцмережі Instagram. На знімку актриса представила свого батька Віктора Глущенка, відзначаючи його 65-річчя. У підписі до фотографії вона висловила татові вітання.

“Татусю сьогодні 65! Многая літа!”, – підписала акторка.

На зворушливому фото батько та донька посміхаються. На їхньому фоні красуються повітряні фігурні кульки. Також сім’я одягла срібні капелюшки до дня народження, які додали світлині святкової атмосфери. Варто відзначити, що знаменитість та її тато схожі одне на одного, і ця сімейна фотографія випромінює тепло та щастя.

Яна Глущенко показала свого 65-річного батька
Яна Глущенко показала свого 65-річного батька

Нагадаємо, що Яна Глущенко вступила в шлюб із продюсером гурту Тік і водночас концертним директором проекту “Дизель Студіо” Олегом Збаращуком у 2017 році. Весілля пара відзначила в Одесі. Згодом у закоханих народився син, якого вони назвали Тамерланом. Лише через рік після народження дитини актриса показала його прихильникам та пояснила це тим, що прийняла таке рішення ще в пологовому будинку.

Сьогодні Глущенко вдало поєднує материнство та роботу, звісно, у цьому їй допомагає коханий чоловік. Зараз відомий проект “Дизель Шоу” продовжує знімати нові випуски та радувати своїх фанатів.

Популярне

Схожі статті

Приготуйте цей апельсиновий кекс із маком до чаювання: поруч із ним магазинне печиво просто “відпочиває”

Смачне частування з цитрусовим присмаком – найкращий варіант випічки, який тільки може спадати вам на думку. Розповідаємо, як приготувати таку смакоту швидко.

Курячу грудку готую по-новому: соковите куряче філе, запечене в пергаменті. Мій ходовий рецепт. Ділюсь

Що може бути смачніше, ніж запечена куряча грудка на обід або вечерю? Як приготувати фаршировану курятину в пергаменті – читайте в нашому матеріалі.

Ймовірний бойфренд Ірини Горової молодший за її доньку: як виглядає хлопець, який нарешті замінив Потапа

Останнім часом поширюються чутки щодо Ірини Горової. Подейкують, що колишня дружина Потапа знайшла собі нове кохання. Бойфренд продюсерки начебто на 20 років молодший.