До Всесвітнього дня доньки: у Полякової, Ребрик, Матвієнко, Брежнєвої народжуються виключно дівчатка

Є жінки, в яких народжуються виключно дівчатка. Тож Всесвітній день доньки для них справжнє свято. Розберімося, хто з зірок виховує дівчаток, а не хлопчиків.

Оля Полякова

Щойно Маша й Аліса стали підростати, співачка почала активно показувати їх у соцмережах. Та якщо 19-річній Марії це подобається, і вона сама потроху починає створювати інфоприводи, то 13-річна Аліса, певно, пішла характером у тата, і не любить показуватися на загал. Отже, витягнути її для знімання родинного відео доволі складно.

Зірки привітали дівчаток із Всесвітнім днем доньки

Тоня Матвієнко

Першу донечку Уляну співачка народила, коли самій було всього 17 років. Тож новоспеченій бабусі Ніні Митрофанівні довелося допомагати ростити немовля. Шлюб виявився невдалим, й Антоніна залишилася сама з дитиною на руках.

Зірки привітали дівчаток із Всесвітнім днем доньки

Родинне гніздечко вдалося звити лише через багато років. Обранцем Матвієнко став Арсен Мірзоян, з яким Тоня познайомилася на шоу “Голос країни”. Нині їхній спільній донечці Ніні вже 7 рочків. Тато не заперечував, щоб дитину записали на знамените бабусине прізвище Матвієнко. Тож дівчинка – повна тезка своєї бабусі.

Віра Брежнєва

Співачка нині відмовилася не лише від прізвища-псевдоніма, але й від усіх своїх чоловіків. Першу донечку українка народила від Віталія Войченка. Нині Соні вже 22 роки й вона опановує професію моделі. Не відстає від старшої сестрички й молодша Сара. Дівчинці ледве минуло 14 років, а вона вже робить цілі фотосесії, де постає у доволі дорослих луках. Певно, татусь Михайло Кіперман не шкодує грошей для своєї улюблениці, оскільки речі на юнці доволі дорогі.

Зірки привітали дівчаток із Всесвітнім днем доньки

Лілія Ребрик

Та всіх своїх колежанок переплюнула дружина Андрія Дикого. Ведуча вже подарувала коханому чоловіку доньок Діану та Поліну. А в березні збирається народити ще одну дівчинку. Напевно, подружжя мріяло про хлопчика, але не склалося.

Зірки привітали дівчаток із Всесвітнім днем доньки

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.