Як виглядають зірки одного віку з пластикою і без: Білик і Сумська, Кароль і Хюррем з “Величного століття”

Пластична хірургія – сучасна і доступна можливість змінити свою зовнішність, якою активно користуються зірки шоу-бізнесу. Але є серед них і ті, хто надає перевагу натуральній красі.

Модні тренди і стандарти краси змінюються з шаленою швидкістю, і особиста справа кожного – засуджувати чи схвалювати вдавання до послуг пластичних хірургів. Але завжди цікаво побачити реальні фото людей, які приховують вікові зміни і тих, хто приймає природній процес старіння. “Одна хвилина” покаже, як можна виглядати в одному віці з пластикою та без на прикладі знаменитостей українського і не тільки шоу-бізнесу, для яких обличчя – це їхня візитівка.

Ірина Білик та Ольга Сумська

Відома українська співачка Ірина Білик в 2024 році відзначить своє 54-річчя. В соціальних мережах зірці неодноразово докоряли в тому, що вона перестаралась з пластикою. Втім, Ірина і не заперечувала, що дійсно лягала під ніж пластичного хірурга.

На рахунку артистки зміна форми очей, ринопластика, щоб прибрати горбинку на носі, підтяжка обличчя, а також уколи краси, в тому числі й збільшення губ.

“А що тут такого?”, – вважає Білик.

Ірина Білик до і після пластики
Ірина Білик до і після пластики

Акторка Ольга Сумська того ж покоління що й Ірина, але на 4 роки старша. Ольга В’ячеславівна дуже активно веде особистий блог в Instagram, де “диванні” експерти постійно закидають їй за те, що вона перестаралася із пластикою. Насправді Сумська навіть не робила підтяжку обличчя і має багато зморшок, яких зовсім не соромиться:

“Всі зморшки, які дає нам природа, зароблені роками, нашими емоціями, переживаннями”.

Ольга Сумська без макіяжу і з ним
Ольга Сумська без макіяжу і з ним

Тіна Кароль і Мер’єм Узерлі

Головна поп-діва української естради Тіна Кароль регулярно займає топові місця в рейтингу найкрасивіших жінок України. 25 січня 2024 року їй виповниться 39, і переглядаючи фото Тіни Кароль в молодості та зараз, здається, що вона взагалі не міняється з роками. Втім, нещодавно співачка взяла участь у фотосесії для модного глянцю, на якій показала, що насправді вона теж підвладна віку. У зірки добре помітне нависле повіко, котре зазвичай маскує професійний макіяж. Тож пластику Тіна Кароль вочевидь не робила.

Тіна Кароль без макіяжу і пластики
Тіна Кароль без макіяжу і пластики

Її майже ровесниця, 40-річна німецько-турецька акторка Мер’єм Узерлі, відома за роллю Хюррем Султан у серіалі “Величне століття”, дуже змінилася з часів зйомок. Б’юті-експерименти Мер’єм із зовнішністю помітні неозброєним оком – блефаропластика, ринопластика, ботулінотерапія.

Хюррем Султан перекроїла обличчя пластикою
Хюррем Султан перекроїла обличчя пластикою

Ми впевнені, що кожна жінка хоча б раз у своєму житті замислювалася про те, що їй хотілося б мати інший ніс, іншого розміру форми, інший розріз очей. Словом – змінити щось у своїй зовнішності.

Якщо зміна зачіски – це буквально справа декількох годин, то більш серйозні перевтілення у вигляді пластичної операції потребують ретельної підготовки від збору потрібної суми до вибору клініки і спеціаліста. Однак мрії здійснюються, та ще й в поєднанні з доброю справою. Пластичний хірург Андрій Якобчук об’єднав приємне з корисним та влаштував акцію “Краса за донат”.

Пластичний хірург Андрій Якобчук
Пластичний хірург Андрій Якобчук

Задонативши 1000 грн для українських захисників, кожен може стати переможцем та отримати будь-яку пластичну операцію безкоштовно, включно з до та післяопераційними консультаціями. Якщо це не новорічне диво, то що?

Матеріал не несе комерційної цінності для редакції.

Популярне

Схожі статті

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?