Катерина Репяхова показала, як червоніє її перероблений ніс: наче дружина не Віктора Павліка, а Діда Мороза

Відома українська блогерка разом зі своїм чоловіком Віктором Павліком поїхала у відпустку в гори. Знаменитість показала, як виглядає на морозі її ніс після пластичної операції.

Катерина Репяхова, відома українська блогерка та дружина музиканта Віктора Павліка, активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість постійно ділиться зі своїми підписниками свіжими кадрами та новинами зі свого життя. Так, наприклад, нещодавно зірка разом із чоловіком вирушила у відпустку в гори. Не змогла Репяхова не пригадати про свій новий ніс – раніше вона зробила пластичну операцію.

Репяхова показала новий ніс

Українська блогерка на своїй Інстаграм-сторінці опублікувала свіжу світлину, на якій можна було побачити ніс знаменитості після пластичної операції. Оскільки зміна зовнішності була омріяною, тепер Катерина Репяхова не втрачає можливості продемонструвати результат і показати, як виглядає її мініатюрний ніс. На гірському курорті в умовах низької температури він почервонів, але блогерка залишилась щасливою.

Дружина Павліка Катерина Репяхова показала, як виглядає її новий ніс після пластичної операції
Дружина Павліка Катерина Репяхова показала, як виглядає її новий ніс після пластичної операції

Катерина Репяхова жартома зазначила, що її новий ніс вперше опинився на лижах і він у повному шоці. Втім, усмішка на вустах української блогерки говорила про те, що вона не може припинити насолоджуватись змінами у своїй зовнішності. Дружина відомого українського музиканта виглядала щасливою не лише через те, що мала змогу відпочити на курорті, але й через свій оновлений зовнішній вигляд.

Дружина Павліка Катерина Репяхова показала, як виглядає її новий ніс після пластичної операції
Дружина Павліка Катерина Репяхова показала, як виглядає її новий ніс після пластичної операції

Нагадаємо, що на початку весни минулого року відома українська блогерка Катерина Репяхова зробила пластичну операцію на носі. Дружина Віктора Павліка не приховувала того, що вона завжди мріяла змінити форму свого носа та зробити його мініатюрнішим. Крім того, знаменитість також зробила ліпофілінг підборіддя – таким чином вона вирішила проблему так званого “другого підборіддя”, яке завжди її турбувало.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.