“Я його приборкала”: 42 річна Лілія Ребрик показала, як проходить вагітність та що дошкуляло їй найбільше

Той день, коли вона дізналася, що при надії, актриса вважає найкращим у 2023 році. Відтоді вона відверто розповідає про щасливий стан та самопочуття своїм шанувальникам.

Лілія Ребрик, людина, яка не вважає за потрібне приховувати від широкого загалу свої головні сімейні події. Так, ще влітку минулого року, вона сповістила, що в неї позитивний тест на вагітність і незабаром народиться третя дитина. А потім актриса не приховувала стать майбутнього малюка. Отже, всі, кому цікаво, знають, що відбувається у щасливій родині Ребрик-Дикий.

Щиро про все

Світла людина зі щирою посмішкою завдяки своєму відвертому спілкуванню на сторінці в інстаграмі стала для багатьох жінок наче подружкою, яка ділиться деталями самопочуття вагітної жінки у 42 роки. Ви не побачите її похмурою, або незадоволеною, сумною чи роздратованою. Лише інколи темні круги під очима на деяких її фото видають непростий стан організму майбутньої матері та розповідь про порівняння цієї вагітності з попередніми дають змогу зрозуміти, якою ціною приходять діти у цей складний світ.

Лілія пригадує, що дві попередні вагітності її мучив токсикоз протягом всіх 9 місяців. Втім жінка одразу переходить до позитиву:

“А в третій раз, нарешті, на шостому місяці організм дав мені можливість насолодитися вагітністю…Я його приборкала. Так що вже місяць я кайфую”

Лілія не з тих людей, хто при перших симптомах поганого самопочуття лягає й жаліється. Не дивлячись на досить великий строк вагітності, вона продовжує свою діяльність у власному благодійному фонді, займається старшими дітьми, переймається справами театру, у якому працює, приділяє увагу батькам та дає інтерв’ю.

Єдине, про що поки Лілія вважає сповіщати зарано, то це ім’я, яке вона хоче дати новонародженій дівчинці. Зіркова мама вже його обрала, але чи підійде воно маленькій стане зрозумілим, коли та з’явиться на світ.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.