У Трінчер цього не було? Волошин після розлучення розповів, що найбільше цінує в жінках: “Глибина думок”

Олександр Волошин розповів, чи готовий до нових стосунків після розлучення з Анною Трінчер, і поділився, що найбільше подобається у дівчатах.

Український блогер Олександр Волошин поділився зі шанувальниками щодо емоційного стану та зізнався, чи готовий до нових стосунків після розлучення з відомою співачкою Анною Трінчер. Чоловік відповів на питання, які найбільше цікавлять його підписників в Instagram.

У своїх stories Волошин відповів на безліч питань, серед яких були й ті, що стосуються його особистого життя. Фанати зауважили, що колишня дружина блогера Анна Трінчер здається дуже щасливою, і це не залишилося без їхньої уваги. У відповідь Олександр відзначив, що кожен з них переживає новий етап і радіє цьому.

“У кожного з нас новий етап в житті. Те, що ми обидва кайфуємо від цього етапу — це круто!”, – відповів чоловік.

Волошин після розлучення розповів, що найбільше цінує в жінках
Волошин після розлучення розповів, що найбільше цінує в жінках

Фоловерів також цікавило, чи готовий блогер до нових стосунків. Відповідаючи на це питання, він визнав, що ще не готовий до такого кроку.

“Відчуваю, що не готовий”, – зізнався Волошин.

Волошин після розлучення розповів, що найбільше цінує в жінках
Волошин після розлучення розповів, що найбільше цінує в жінках

До слова, раніше він розповідав про свої спроби спілкування з іншими жінками після розриву з Трінчер, але такі розмови були невдалими, бо дівчата здавалися йому не дуже розумними. Блогер підкреслив, що Анна неабияка мудра дівчина, тому він не проти підтримувати зв’язок, якщо вона цього бажає.

Пізніше підписники дізналися про те, що саме Олександр цінує в жінках. Він перелічив кілька критеріїв, на які звертає увагу, серед яких зовнішність, фігура, охайність, глибина думок, самодостатність і почуття гумору.

“Ну нема такого. Є перше, на що звертаєш увагу! Зовнішність, фігура, охайність. Глибина думок. Самодостатність. Почуття гумору”, – поділився блогер.

Волошин після розлучення розповів, що найбільше цінує в жінках
Волошин після розлучення розповів, що найбільше цінує в жінках

Нагадаємо, що Олександр і Анна оголосили про своє розлучення, розкривши, що таке рішення прийняв Волошин.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.