Оля Цибульська визнала, що насправді носить перуку: навчилась у Тіни Кароль та Алли Пугачової (ФОТО)

Ольга Цибульська здивувала своїх прихильників, розкривши, що вона використовує перуку. Співачка поділилась фотографіями свого нового образу на своїй сторінці в Instagram.

Українська співачка та телеведуча Ольга Цибульська завжди відзначалась своєю щирістю та відкритістю перед шанувальниками, чим може похвалитися не кожна знаменитість. Цього разу вона вирішила поділитися цікавим моментом на своєму профілі в Instagram.

Ольга активно веде свою сторінку та регулярно радує підписників новими дописами, на яких можна побачити як робочі, так і повсякденні моменти. Недавно вона здивувала своїх фанатів несподіваною відвертістю, визнавшись, що носить перуку. Зірка опублікувала відео в stories, на якому демонструє свою нову зачіску, і запитує публіку:

“Як вам нова зачіска?”.

Оля Цибульська визнала, що насправді носить перуку
Оля Цибульська визнала, що насправді носить перуку

Співачка пояснила, що використовує перуку для захисту свого природного волосся від можливих пошкоджень, які можуть виникнути від частого укладання. Ольга уточнила, що це не таємниця, а звичайна практика, яка дозволяє зберегти її здоров’я власного волосся.

Вона також додала, що багато відомих людей носять перуки, хоча це не завжди обговорюється публічно. Цибульська визнала, що їй подобається ефект, який створює її перука.

“А ця копиця мені особисто подобається”, – зізналась артистка.

Оля Цибульська визнала, що насправді носить перуку
Оля Цибульська визнала, що насправді носить перуку

До слова, Цибульська любить експериментувати зі своєю зовнішністю, і такі образи завжди виходять вдалими, про що свідчать компліменти від шанувальників співачки.

Нагадаємо, що Ольга Цибульська здобула свою популярність після участі у проекті “Фабрика зірок”, де здобула перемогу. Також вона стала відомою як ведуча каналу “М1”. Найбільш відомі її пісні: “Чекаю. Цьом” та “Сукня біла”. У 2014 році знаменитість заручилася з коханим чоловіком, ім’я якого Сергій. Щасливе подружжя виховує 8-річного сина.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.