Даша Квіткова розповіла, чи вільне її серце після стосунків із Добриніним: “Мені на цей момент дуже добре”

Даша Квіткова відповіла на довгоочікувані питання своїх підписників. Блогерка зізналась, чи зустріла нового чоловіка після розлучення з Добриніним.

Колишня дружина Добриніна блогерка Даша Квіткова розкрила своїми прихильниками деякі моменти щодо свого особистого життя. Вона вирішила відповісти на довгоочікувані питання публіки та поділилася відповідями у своїх Instagram-stories.

Блогерка відверто розповіла, чи зайняте її серце, та чи готова вона до нових романтичних стосунків. Квіткова відповіла, що не закохана, але вірить у те, що зустріне людину, з якою в них буде взаємне кохання. Вона не квапиться у цьому питанні, адже потрібно для початку знайти ту саму людину. Проте на цю мить, жінка почуває себе дуже добре.

Моє серце вільне, я не закохана і мені, на даний момент, дуже добре”, – відповіла Даша.

Даша Квіткова розповіла, чи вільне її серце після стосунків із Добриніним
Даша Квіткова розповіла, чи вільне її серце після стосунків із Добриніним

Вона також поділилася, що не бажає планувати наперед, бо точно не впевнилась, чи готова до нових взаємин. Проте мріє створити міцну сім’ю з “правильною” людиною.

“Чи готова я? Не знаю, чесно”, – поділилась Квіткова.

Даша Квіткова розповіла, чи вільне її серце після стосунків із Добриніним
Даша Квіткова розповіла, чи вільне її серце після стосунків із Добриніним

До слова, недавно Даша відреагувала на чутки про новий роман свого колишнього чоловіка Нікіти Добриніна, про який їй повідомили фанати. Тоді жінка зазначила, що головне, щоб її колишній чоловік був щасливим, а в неї багато своїй справ.

“Головне, щоб він був щасливий. Ну, а у мене багато своїх справ”, – написала Даша.

Нагадаємо, що Даша Квіткова стала відомою після перемоги у популярному реаліті-шоу “Холостяк-9”, де вона завоювала серце головного героя, Нікіти Добриніна. Після закінчення проєкту, їхні стосунки тривали 2,5 роки. У щасливому шлюбі народився їхній син Лев, якому зараз 2 роки. Даша та Нікіта залишилися в дружніх “батьківських” стосунках, щоб забезпечити повноцінну сім’ю для свого маленького сина.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.