Старша донька Олени Кравець Марія зізналась, чи допомагає мамі няньчити молодших брата та сестру: “Булочки”

Донька акторки Олени Кравець опублікувала милі відео з молодшими сестрою та братом. На кадрах можна побачити, як дівчина проводить час разом із малечею.

Старша донька відомої акторки “Квартал 95” Олени Кравець Марія показала світлини, на яких проводить час разом з молодшими сестрою та братом. Милі фотографії з двійнятками Катериною та Іваном з’явилися на сторінці Марії в Instagram.

На знімках, які 20-річна Марія опублікувала у stories, можна побачити молодших членів родини Кравець, які разом провели свій вільний час. Помітно підрослі двійнята сиділи поруч та захоплено грали в телефоні. Проте, коли Катерина помітила, що під об’єктивом камери, вона залишила брата. Такі фото є рідкісністю, адже старша донька Кравець нечасто ділиться моментами зі своїми молодшими братом та сестрою. На кадрах нової відеоісторії Марія підписала:

“Булочки повернулись з канікул”.

Донька Олени Кравець Марія зізналась, чи допомагає мамі няньчити молодших
Донька Олени Кравець Марія зізналась, чи допомагає мамі няньчити молодших

У наступному ролику можна побачити сцену з Катериною, яка вибирається на кухонну тумбу, щоб дістати солодощі з висячих поличок. Дівчинка, тримаючи банку зі солоденьким в руках, легко вибирається, дотримуючись свого плану. Після того, як дівчинка дістала бажане, вона обережно закрила тумбочку та ефектно зістрибнула. Такий момент Марія підписала:

“План по викраданню нутелли успішно виконано”.

Донька Олени Кравець Марія зізналась, чи допомагає мамі няньчити молодших
Донька Олени Кравець Марія зізналась, чи допомагає мамі няньчити молодших

Нагадаємо, недавно Марія та її зіркова мама Олена Кравець випустили новий подкаст під назвою “Вдома поговоримо”. У цьому проекті мати та донька взяли участь як співведучі. У першому епізоді вони ставили одна одній особисті питання, про які раніше не наважувались говорити. Кравець пригадала своїй доньці першу брехню, а донька зізналась, що важко переживала конфлікт із мамою й навіть відвідувала психолога. Ідея подкасту сподобалась публіці, про що свідчать коментарі під відео YouTube-проекту.

Популярне

Схожі статті

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.

Смачно – не означає дорого: показую, як роблю розкішні млинці з потрійним наповненням – сир, мак і вишня

Рекомендуємо спробувати ідеальні млинці з потрійною начинкою: вишнею, сиром і маком. Такий десерт виходить неймовірно смачним та дуже красивим.

Різні погляди, зради та конфлікти: чому Камалія розлучилася з мільярдером Захуром після 20 років шлюбу

Вже пройшло майже рік, як відома українська співачка Камалія оголосила про розлучення зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром. Артистка досі приховує реальні причини розставання з чоловіком.