Скоро стукне 40, а так і не скажеш: Тіна Кароль, Злата Огнєвіч, Христина Остапчук та інші зірки-ягідки

Ці зірки настільки гарно виглядають, що дико звучать слова прихильників, буцімто вони виросли на їх піснях. Натомість невдовзі вони відзначатимуть 40-річний ювілей. У це просто неможливо повірити.

Тіна Кароль, 38 років

Співачка, здається, з кожним роком лише розквітає. Вона настільки впевнена у своїй красі, що частенько викладає в мережу світлини без краплі мейкапу й укладки. Шкіра артистки виглядає просто ідеально. Та й форми у Тіни настільки гарні, що важко відірвати погляд. Секрет молодості 38-річна Кароль не відкриває, натомість помилуватися зіркою в Інсті можна досхочу.

Зірки під 40 мають ідеальний вигляд

Злата Огнєвіч, 38 років

Співачка й думати не хоче, що за 2 роки відзначатиме 40-річчя, адже виглядає краще за багатьох 20-річних дівчат. На відміну від Тіни Кароль, Злата не приховує від фанів, що багато сил докладає, аби поліпшити красу обличчя й тіла. Вдається до гідрофешлу – голлівудської чистки. Це такий вид підтяжки без хірургічного втручання. А задля ідеальної фігури Огнєвіч доводиться займатися танцями й іншими активностями.

Зірки під 40 мають ідеальний вигляд

Христина Остапчук, 37 років

Якщо поставити поряд двох суперниць – Христину Горняк та Катю Полтавську – важко визначити, хто з них старша за віком. Тим часом різниця у віці між другою та третьою дружинами Володимира Остапчука складає аж 14 років. Нотаріуска перевірила свій біологічний вік, дізнавшись, що її тіло відповідає 31 року. Це неабияк потішило 37-річну жінку, яку покинув чоловік заради молоденької.

Зірки під 40 мають ідеальний вигляд

Настя Каменських, 36 років

Серед своїх колежанок дружина Потапа наймолодша. Їй до 40-річчя ще довгих 4 роки. Трапитися може будь-що. Наприклад, Настя набере зайву вагу. До речі, NK уже трішки погладшала, але поки що своїм виглядом вдоволена на всі 100%. Адже втомилася постійно тримати себе у межах дозволеного й виснажувати організм дієтами. На думку співачки, на сьогодні ментальне здоров’я набагато важливіше, аніж фізичне.

Зірки під 40 мають ідеальний вигляд

Популярне

Схожі статті

Поживно, смачно та недорого! Знаменита закуска, яку готую на кожне свято: рулет зі свинячої рульки. Рецепт

Рулет зі свинячої рульки виходить неймовірно смачним, а готується без клопоту. Якщо ви шукаєте оригінальну закуску на святковий стіл, то рекомендуємо цей рецепт!

Духові пиріжки з сирного тіста із джемом: мій чарівний рецепт, коли зненацька захотілось солоденького

У сучасному темпі життя навіть хвилини стають ціннішими, ніж будь-коли. Тому мистецтво швидкого та простого готування стає необхідністю, через що сьогоднішній рецепт солодкої випічки є актуальним.

“5 місяців виповнилося”: Володимир Дантес поділився фото підрослого Василя та побажав усім “дитячого” щастя

Володимир Дантес показав свого домашнього улюбленця, якого завів разом із Дашею Кацуріною. Фото пухнастика співак опублікував у своєму Instagram.