Катерина Осадча показала, як виглядає після кардинальної зміни іміджу: самостійно обрізала чубчик (ФОТО)

Катерина Осадча поділилася милим архівним фото зі своїми прихильниками й розповіла про найяскравіший момент з дитинства, який найбільше їй запам'ятався.

Відома українська телеведуча Катерина Осадча порадувала своїх прихильників, показавши миле фото зі свого дитинства. Також вона поділилась історією цієї світлини в Instagram-stories. Ведуча вирішила відповісти підписникам на теми, що їх цікавлять, запропонувавши поставити їй питання. Автор найцікавішого запитання отримає приз від самої Катерини.

Серед багатьох повідомлень, що надійшли від фоловерів, було питання про найяскравіший спогад з дитинства Осадчі. Знаменитість відповіла, показавши фотографію з 1980-х років, на якій вона маленькою позує поруч зі Святим Миколаєм та прикрашеною новорічною ялинкою.

Катерина Осадча показала, як виглядає після кардинальної зміни іміджу
Катерина Осадча показала, як виглядає після кардинальної зміни іміджу

На світлині можна побачити усміхнену Катерину в образі лисички. Stories вона підписала веселим спогадом про те, як у дитинстві сама собі змінила зачіску, а саме обрізала чубик. Такий вдалий експеримент маленької дівчинки зафіксували на камеру.

“Ось на цьому фото я із самостійно обрізаним чубчиком. А взагалі – літо і поїздки на базу відпочинку на Десні, стигла шовковиця з дерева, крик ластівок перед дощем, ковзанка на озері”, – підписала Катерина Осадча.

Крім того, телеведуча поділилась ще однією цікавою історією зі свого дитинства, пригадавши свою поїздку на базу відпочинку на Десні. Вона додала, що найбільше запам’ятала у цій подорожі — це особливо прекрасні місцеві краєвиди, які залишилися в її пам’яті.

Катерина Осадча показала, як виглядає після кардинальної зміни іміджу
Катерина Осадча показала, як виглядає після кардинальної зміни іміджу

Ще одне питання, яке цікавило публіку було про те, коли ведуча відчувала себе по-справжньому щасливою в останній раз. Осадча відповіла, що не завжди може фільмувати всі свої щасливі моменти й додала зворушливе відео, де разом зі своїм молодшим сином насолоджуються переглядом мультфільму.

Популярне

Схожі статті

Ароматні булочки з яблуками на сковороді: чоловік після роботи поспішає додому на них. Балую таким не часто

На сніданок чи для перекусу можете насмажити яблучних булочок. Продукти для цього потрібні найпростіші. Робиться все дуже швидко. Натомість вироби виходять доволі оригінальними.

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.