Не хочуть другої половини: українські зірки, які завжди самотні – Дзідзьо, Тіна Кароль, Андрій Данилко

Є серед шоубізу міцні пари, які багато років тримаються у шлюбі. Та трапляються ті, що тримаються самотою. Чи є у них надійний тил, ми можемо лише здогадуватися. Принаймні про одруження мова не йде.

Дзідзьо

Допоки Михайло Хома був одружений, широкий загал практично нічого не знав про його особисте життя. І лише під час розлучення зі Славією стало відомо, що артист прожив 20 років у шлюбі. Офіційно пара розлучилася влітку 2021 року.

Самотні зірки не поспішають одружуватися

Відтоді фани Дзідзьо очікували на оголошення про новий шлюб. Багато хто схилявся до думки, що Хома крутить шури-мури з кумою Олею Цибульської. Та і її син Платон, здається, зовні нагадує розлученого співака. З’ясувалося, що в цієї артистки є благовірний, тато хлопчика. Натомість хто заполонив серце Михайла, допоки невідомо.

Тіна Кароль

Улюблениця Алли Пугачової могла б жити щасливо у шлюбі з Євгеном Огірем й ростити спільного синочка Веніаміна. Та свої корективи в сімейну ідилію внесла сумна доля. Чоловік помер від онкології після 5 років шлюбу.

Самотні зірки не поспішають одружуватися

Відтоді Тіна офіційно заміж не виходила. Їй приписували романи з гітаристом із власного гурту Антоном Поповим, з танцівником Дімою Жуком, з ведучим Олександром Поповим. Та найгучнішими були стосунки з молдовським співаком Даном Баланом. Втім ситуацію це не змінило – Кароль як була самотньою, так і залишилася.

Андрій Данилко

Хто ніколи й не збирався ставати на весільний рушник, так це автор образу Вєрки Сердючки. Артист ніколи не був помічений у стосунках з жіночою статтю. Хіба що багато часу проводить з колегою Інною Білоконь, яка на сцені грає роль мами Сердючки.

Самотні зірки не поспішають одружуватися

Насправді ж вони просто друзі. В Інни є законний чоловік Олег. Вони разом виховали й видали заміж доньку, яка нині навчається у Польщі. Одного разу Андрій жартома поцікавився у землячки, чому вона не вийшла заміж за нього. Та відповіла питанням: “А ти пропонував?”

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.