З зірками трапився жіночий казус: Тіна Кароль, Оля Полякова, Катя Осадча побачили своє вбрання на інших

Найбільша неприємність, яка може статися з жінкою, це побачити іншу дамочку в такій же сукні. Натомість подібні казуси трапляються й у зірковому середовищі. Погляньмо на однакові фасони.

Тіна Кароль та Брітні Спірз

У 2021 році артистка показалася на публіку в блискучій сукні шоколадного кольору з великим декольте і довгими рукавичками в тон. За 2 роки образ Кароль повторили дівчата з гурту SESTRA. При цьому Інеса була в сукні такого ж відтінку, а Аліна вбралася у білу схожого фасону. Дівчата навіть пісню у Тіни запозичили, виконавши “Життя продовжується”.

Зірки вбралися в однакові сукні

Кілька років тому з білявкою трапився подібний конфуз. Тоді співачку побачили на “Голосі країни” в сукні з асиметричним декольте. У точно такому ж фасоні від Julien McDonald Брітні Спірз показалася на MTV Video Music Awards 2016.

Зірки вбралися в однакові сукні

Катя Осадча та Ірина Монатік

Приблизно в один час восени дівчата порадували своїх підписниць в Інстаграмі зеленими тренчами. Але ж фасони у демісезонного одягу зовсім однаковісінькі! Верхній одяг від українського виробника відрізняється від решти однією фішкою – сумочкою в тон пальто.

Зірки вбралися в однакові луки

Обновка для осені дуже практична. От тільки як у такому з’являтися на люди? А раптом шляхи ведучої та продюсерки несподівано перетнуться? Незрозуміло, чи носитимуть цей одяг знаменитості, коли мине зима?

Оля Полякова та донька

А от кого однаковий одяг не напружує, так це суперблондинку зі старшою донькою. Маша та її мама вбралися в сукні одного фасону, але різних відтінків. В Олі трикотаж сірий, а у дівчини – чорний.

Зірки вбралися в однакові сукні

Родички заспівали дуетом одну з пісень Олі. Мама, немов тигриця, завжди захищає доньку від хейтерів. Якщо комусь не подобається зовнішність Полякової-молодшої чи її вокальні дані, співачка ладна відповідати на кожен не лестивий коментар особисто.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.