Міка Ньютон розповіла, куди повела свого чоловіка-американця у Львові: показала, з чого починала кар’єру

Міка Ньютон показала, як провела час разом зі своїм чоловіком-американцем у Львові. Співачка поділилась своїми емоціями та кількома фотографіями в Instagram.

Відома українська співачка Міка Ньютон проживає за кордоном вже 12 років. Вперше за довгий час вона вирішила відвідати Україну разом зі своїм чоловіком-американцем, бізнесменом Крісом Сааведрою. Поїздку пара планувала заздалегідь, про що писала артистка в Instagram ще на початку грудня.

Закохана пара планувала відвідати Львів та Київ. Нещодавно Міка поділилась з фоловерами своїми враженнями від Львова. Подружжя відвідало театр Львівської національної опери, насолодившись виставою “Наталка Полтавка”. За словами співачки, головну роль у цій виставі виконала її викладачка з оперного співу, що стало особливо приємним моментом для Міки.

Міка Ньютон розповіла, куди повела свого чоловіка-американця у Львові
Міка Ньютон розповіла, куди повела свого чоловіка-американця у Львові

Однак до кінця насолодитися театральним виступом Міка та Кріс змогли, оскільки виставу було перервано через початок повітряної тривоги. З метою безпеки вони були змушені швидко спуститися в укриття.

Перебуваючи в укритті з чоловіком, Міка звернулась до своїх підписників через stories в Instagram. Вона поділилась своїми переживаннями за людей і країну, а також закликала надавати країні допомогу. Співачка додала, що постійні тривоги та стреси роблять життя людей важким.

Міка Ньютон розповіла, куди повела свого чоловіка-американця у Львові
Міка Ньютон розповіла, куди повела свого чоловіка-американця у Львові

Також Міка нагадала про те, що вона прибула в Україну 28 грудня, і вже на наступний день країну охопила повномасштабна тривога через масову атаку зі сторони росії.

Нагадаємо, що співачка відповіла на питання свого підписника щодо того, чи страшно її чоловікові перебувати в Україні. Вона поділилась, що Кріс емоційно переживає, але вони обоє не боялися цієї поїздки. До слова, останній раз Кріс Сааведра навідувався в Україну 8 років тому. За словами співачки, чоловік радий, що зміг приїхати на батьківщину дружини.

Популярне

Схожі статті

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.