Зірки, які ведуться на молоденьких: на скільки старші за своїх коханих Астаф’єва, Матвєєва, Лама і Пугачова

Кохання не завжди шукає ровесників. Цю тезу підтверджують власним прикладом чимало зірок, у шлюбах яких саме жінки набагато старші за своїх обранців. Хто ці щасливиці?

Lama

Наталя Дзеньків не приховує свого щастя. Ще 2016 року познайомилася з Романом, який на 18 років молодший за співачку. Це не завадило знайти спільну мову й багато років поспіль насолоджуватися товариством одне одного. Закохані перебралися жити до лісу, щоб ніхто не заважав їхній ідилії. Молодик виявився не лише красенем, але й гарним сім’янином.

Знаменитості, що набагато старші за своїх коханих

Даша Астаф’єва

Знаменитість, навчена гірким минулим досвідом, воліє не розповідати на загал подробиці особистого життя, щоб не зурочили. Відомо лише, що Даша щаслива й закохана, а бойфренд, з яким познайомилася у спортзалі, на багато років молодший за неї. Астаф’єва не розкриває точної різниці у віці. Але відзначила, що на випускному могла б тримати його на руках як немовлятко. Виходить, не менше 17 років.

Знаменитості, що набагато старші за своїх коханих

Надія Матвєєва

Ведуча старша за коханого на 20 років. Був час, коли вона соромилася виходити з ним на люди. Та згодом втямила, що має бути щасливою без жодних обмежень. Мама сварила доньку за подібну безрозсудність, та вона не послухалася. Тепер не шкодує, що зробила вибір на користь кохання. І хоча обличчя чоловіка нікому не показує, світлини з ним частенько викладає в Інстаграм.

Знаменитості, що набагато старші за своїх коханих

Алла Пугачова

Здається, всі попередні пари надихнулися прикладом Примадонни. Адже різниця у віці між Аллою Борисівною та Максимом Галкіним складає аж 27 років. Тим часом пара стала на весільний рушник наприкінці 2011 року. На той час вони були знайомі вже 10 років поспіль. Відтоді у родині все гаразд. Навіть дітлахи Гаррі та Ліза підростають.

Знаменитості, що набагато старші за своїх коханих

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.