Дорофєєвій і не снилось: Володимир Дантес показав, як проводить час із малечою коханої Кацуріної

Володимир Дантес зачарував глядачів кадрами, на яких проводить час із маленьким сином Даші Кацуріної. Шоумен показав зворушливе відео у своєму Instagram.

Відомий український співак Володимир Дантес вкотре зачарував публіку милими кадрами, на яких показав, як проводить час із дітьми коханої Даші Кацуріної. Недавно артист поділився зворушливим відео в Instagram, на якому виховує 2-річного Івана.

На відео видно, як шоумен навчає маленького Ваню правильно вимовляти слова. Хлопчик уважно слухає Володимира, намагаючись повторити за дорослим. Спочатку він повторює по складах, а потім самостійно складає повне слово.

Серед слів, які вони розглядали, були такі, як “запіканка” та “макарони”. Володимир також попросив Івана розповісти, як він провів день зі своєю мамою. Відповідь хлопчика співак зафільмував і коротко підписав:

“Вчимося разом”.

Володимир Дантес показав, як проводить час із малечою коханої
Володимир Дантес показав, як проводить час із малечою коханої

Підписники артиста не залишили такі милі моменти без уваги та засипали його та маленького Ваню теплими коментарями. Фанати відзначили, що артист – чудовий приклад для багатьох батьків, адже вміло підходить до виховання дітей, як люблячий тато.

  • “Така милота! На це можна дивитись вічно”.
  • “Ви просто найкращий тато”.
  • “Моє захоплення та повага”.
  • “Володимир, ви гарний татусь”.
  • “Яке любування. Володимир – гарний татусь”.
  • “Який милий хлопчик! Нехай росте здоровеньким”.

До слова, це не вперше, коли Дантес демонструє виховання дітей своєї коханої. Раніше Кацуріна ділилась кадрами, на яких її хлопець допомагає 7-річній доньці Даші з домашніми завданнями з української мови. Такий момент вона показала своїм фоловерам в Instagram.

Нагадаємо, що Володимир та Даша виховують двох дітей від попереднього шлюбу жінки, 2-річного Івана та 7-річну Олександру, з ресторатором Мішею Кацуріним. Відома пара оголосила про свої стосунки минулого року.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.