Кількість дітей не має значення – більше не народжуватимуть: проти материнства Матвієнко, Тополя, Навроцька

Є зірки, що вже мають дітей вдосталь, щоб більше не народжувати. А деякі не збираються обзаводитися нащадками взагалі. Розберімося, чому вони не хочуть ставати мамами?

Тоня Матвієнко

Дружина Арсена Мірзояна не розглядає питання народження третьої дитини. Старшій доньці Антоніни Уляні вже 25 років, молодшій Ніні – 8 років. В Арсена є двоє синів від першого шлюбу. Більше подружжя не планує розширюватися.

Зірки, що не хочуть народжувати дітей

42-річна співачка чесно зізналася, що вже і вік не той. До того ж після смерті мами Ніни Митрофанівни нікому буде сидіти з малечею, як це було раніше. До того ж через війну Тоня сильно нервує, тож узяти на себе відповідальність не готова. Хоч би поставити на ноги тих дітей, що вже є.

Олена Тополя

Співачка, що відмовилася від псевдоніма Alyosha, вже має з чоловіком Тарасом трьох дітей. Кожні пологи для жінки проходили все тяжче й тяжче. Тож більше ставати мамою вона не планує. Олена зізналася, що жаданим у них із чоловіком був лише первісток Ромчик.

Зірки, що не хочуть народжувати дітей

Другий син Маркусь і донечка Марійка вийшли не запланованими. Тополя не виключає, що якщо завагітніє вчетверте, то не позбавлятиметься від малятка, попри те, що після третіх пологів має проблеми зі спиною. Але спеціально не планує цього робити.

Ольга Навроцька

49-річна дизайнерка вже 14 років поспіль співмешкає з Олегом Михайлютою, але дарувати малятко коханому не поспішає. Фагот якось відзначив, що в Ольги є проблеми зі здоров’ям, тому вона не може стати мамою.

Зірки, що не хочуть народжувати дітей

Сама ж Навроцька запевняє, що просто є чайлдфрі. Звісно, є певні негаразди зі щитівкою та гормональним фоном, та й вік уже не фертильний. Та головна причина – відсутність материнського інстинкту. Попервах Олег мріяв про ще одну дитину, бо в нього вже є син, та потім прийняв позицію коханої.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.