Скільки дітей насправді у Потапа: Ірина Горова подарувала свого часу не лише сина Андрія

Коли мова заходить про дітей продюсера та репера Олексія Потапенка, то всі пригадують його сина-підлітка від першого шлюбу. А чи є у Потапа окрім цього хлопця діти?

Відомо, що, колись мега популярний, репер Потап в інтерв’ю на питання стосовна бажаної кількості дітей завжди відповідав, що хотів би мати їх багато, що за ради сім’ї та нащадків здатен піти на будь-які жертви. Але зараз широкому загалу відомо лише про рідного сина, народженого у шлюбі з Іриною Горовою.

Історію їхнього кохання та трикутника не одноразово чули шанувальники співака: Потап одружився з продюсеркою Іриною Горовою у 1999 році, після того, як вона пішла від найкращого друга музиканта.  Але Ірина від шлюбу з Юрієм Горовим на той момент вже мала дитину — доньку Наталію, якій щойно виповнився 1 рік.

Спільна дитина  з Потапом в Ірини народилася у 2008 році. Тож, Потап ростив та виховував Наталію як рідну доньку всі роки до появи Андрія, та й після того не полишав увагою дівчинку. Правда, її рідний батько, як говорять знавці, також брав активну участь у життя донечки.

Після розлучення з Іриною Олексій Потапенко не припиняв спілкування ні з сином, ні з донькою. Щобільше, його нова обраниця Настя Каменських знайшла спільну мову з дітьми коханого. Ну, принаймні з упевненістю так можна сказати про стосунки з пасинком.

Але, коли після настання широкомасштабного вторгнення агресорів в Україну, Потап запропонував дітям поїхати з ним за кордон, то син відмовився та залишився з матір’ю, а Наталія поїхала сама.

Потап та його діти. Скриншот фото з мережі

Зараз 25 річна дівчина вже стала заміжньою жінкою. Її чоловік, як повідомила Горова, ліванець.

З сином Потап продовжує тісно спілкуватися та підтримувати батьківський зв’язок.

Як відомо, молода дружина Настя Каменських за всі роки шлюбу так і не подарувала музиканту жодного нащадка. Принаймні поки що.

Популярне

Схожі статті

Різні погляди, зради та конфлікти: чому Камалія розлучилася з мільярдером Захуром після 20 років шлюбу

Вже пройшло майже рік, як відома українська співачка Камалія оголосила про розлучення зі своїм чоловіком-мільярдером Захуром. Артистка досі приховує реальні причини розставання з чоловіком.

Рецепт дізналася від кухарів. Тепер готую тільки так, і завжди хочеться ще: шоколадна шарлотка з грушами

Шарлотка - це знайома всім і звична страва. Вона дуже проста, її можна подати на сніданок, обід, як десерт або взяти з собою на роботу. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт шоколадної шарлотки.

З лососем і полуницею: переможниця “МастерШеф-12” показала новий рівень окрошки – рецепт вже тут

Валерія Матрохіна, українська кулінарка та переможниця проєкту "МастерШеф-12", на особистій сторінці в Інстаграмі розповіла, як готувати незвичайну окрошку.