За дітей може не переживати: де живуть й навчаються сини та дочка Віталія Кличка — Україна їм тільки сниться

Зірка світового спорту, а нині мер героїчної столиці України Віталій Кличко має двох дорослих синів та доньку, які, на відміну від батька, у суворі часи випробувань не виявили бажання бути у Києві.

В деяких інтерв’ю зірковий спортсмен та гордість українського боксу неодноразово говорив про те, що кожен чоловік має пройти армійську школу. “Я хочу, щоб мій син пройшов ці випробування і був військовим”, – казав Кличко. Та, мабуть, або його бажання після лютого 2022 року змінилися, або вони просто не збіглися з бажанням дітей.

Сталося так, що всі троє українців за походженням молодих Кличків мають американське громадянство, це означає, що мобілізація їх не торкнеться. Та й в Україні їх давно не бачили й не чули.

Діти Віталія Кличко. Скриншот фото з мережі

Первісток

Старшому синові Віталія та Наталії Єгору-Даніелю вже виповнилося 23 роки. Відомо, що хлопець певний час мешкав у Маямі, але зараз здобуває освіту, що пов’язана з менеджмент-консалтінгом в Лондонській школі економіки. У своєму профілі на Linkedin він розповідав, що у позаминулому році проходив стажування в Ізраїлі. Він захоплюється спортом та робить певні успіхи у баскетболі, бо зріст понад 2 метри явно сприяє цьому.

Молодший

У зрості брата перегнав наймолодший Кличко Максим. І хоча зараз юнаку 19 років, його зріст становить 2 м 16 см. Як і старший брат та батько він не байдужий до спорту й теж є гравцем однієї баскетбольної команди у престижній приватній старшій школі-інтернаті у штаті Коннектикут, США.

Дочка

На відміну від братів 21 річна донька Віталія Єлизавета-Вікторія віддала перевагу плаванню і робить непогані успіхи. А освіту здобуває у Європі в одному з вишів Амстердаму. У майбутньому дівчина стане дипломованим психологом.

У Німеччині знаходиться і їх матір, яка вирішила зробити співочу кар’єру.

Іноді родичі збираються разом, хоча й проживають у різних країнах, або вирушають у мандри, як от минулим роком до Риму. Звісно, що поміж них немає батька.

Не відомо, чи планують діти зустрітися з ним у найближчому майбутньому та що вони думають й відчувають, коли чують про Україну.

Популярне

Схожі статті

“Можна копита відкинути”: 35-річна Ксенія Мішина назвала причину, чому останнім часом так багато працює

Українська актриса Ксенія Мішина зізналась, що останнім часом дуже багато працює. Як виявилось, робить вона це не для себе та навіть не для власного сина Платона.

Наталія Могилевська – мати двох, дружина і справжня господиня: рецепт шарлотки від української співачки

Відома українська співачка Наталія Могилевська розповіла, як готує яблучну шарлотку для своїх рідних. Зірка зізналась, що має фірмовий рецепт, який подобається всім.

“Я не жила в цій квартирі 4 роки”: Оля Полякова показала ремонт у київській оселі, де впала стеля. ФОТО

Ремонт у київській квартирі Олі Полякової тривав довгих 4 роки. Та, певно, повернення доньки Аліси з Англії та необхідність школярці жити в столиці значно прискорили темпи робіт.