Репер Потап знову показався в Еміратах та довів до сміху місцевого блогера: тепер зірка (Відео)

Потапа знову помітили в Дубаї. Артист відпочивав у одному з ресторанів, коли його зафільмував місцевий блогер. Шоумен розповів публіці про свою найулюбленішу цитату.

Відомий український репер і продюсер Потап знову з’явився в Еміратах, де насолоджувався відпочинком в одному з ресторанів. Тим часом в закладі перебував місцевий блогер, який проводив зйомку, у яку залучив знаменитість.

Чоловік вирішив підійти до Потапа, щоб поставити йому питання для свого блогу. Він запитав, яка найулюбленіша цитата виконавця та попросив озвучити її рідною мовою. Репер впевнено поділився своєю улюбленою фразою, яка прозвучала так:

“Що тебе не вбиває, тебе не вбиває”.

Репер Потап знову показався в Еміратах та довів до сміху місцевого блогера
Репер Потап знову показався в Еміратах та довів до сміху місцевого блогера

Спочатку виконавець відповів українською мовою, а потім переклав для свого співрозмовника на англійську. Почувши переклад, блогер не зміг стримати сміх.

Схоже, що репер не до кінця пригадав або від несподіваного запитання неправильно висловився. Швидше за все, він мав на увазі відому фразу:

“Що тебе не вбиває, те робить сильнішим”.

До слова, на ролику виконавця можна побачити в незвичному образі, через який його важко впізнати. Потап одягнутий у шкіряну куртку і класичний кашкет чорного кольору.

Це відео опубліковане на сторінці блогера в Instagram і розвеселило не лише його автора, а й підписників каналу. Серед публіки, яка відреагувала у коментарях, багато повідомлень від україномовних людей, які впізнали виконавця.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року Потап опинився під хвилею обурених українців через відпочинок у Дубаї в компанії росіян. У соцмережі було викладене відео, на якому видно, як артист у оточенні представників країни-агресора розважався в одному з дорогих закладів. Цей відеоролик, звісно, обурив людей. Пізніше допис був видалений, а сам Потап не коментував цю ситуацію.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.