18-річна донька Полякової після розриву з “британцем” натякнула на новий роман: із загадковим хлопцем (Фото)

Донька Олі Полякової опублікувала нове фото з красивим хлопцем у своєму Instagram. Дівчина загадково підписала світлину та натякнула на нові стосунки.

Старша донька Олі Полякової Марія вкотре привернула увагу прихильників, поділившись новими фотографіями на своїй сторінці в Instagram. На опублікованих знімках вона з’явилась поряд із красивим хлопцем, і пара виглядає неабияк стильно та загадково.

На нових світлинах Марія продемонструвала свою вроду, представивши ідеальний макіяж та елегантну укладку, які вдало підкреслили її витончені риси обличчя. Також вона одягнула стильний бежевий костюм та високі чорні чобітки, що додало образу вишуканості.

Однак головною особливістю цієї фотосесії став таємничий хлопець, який позував у білій сорочці та чорних штанах. Саме він був автором світлини, на якій пара мило посміхається. Марія вирішила не розголошувати деталі можливих нових відносин і не розкрила імені хлопця, а лише залишила інтригуючий підпис:

“Як вам наша пара?”.

18-річна донька Олі Полякової після розриву стосунків натякнула на новий роман
18-річна донька Олі Полякової після розриву стосунків натякнула на новий роман

Після публікації Марії фоловери активно висловлювали свої здогадки та враження від світлин. Деякі фанати захоплювалися можливим новим романом дівчини та залишили побажання щастя парі. Інші засипали молоду зірку компліментами та зауважували, що від цих фото відчувається приємна атмосфера.

  • “Вау, які шикарні. Прям містер і місіс Сміт”.
  • “Марія як завжди красуня”.
  • “Не знаю хто той хлопець, але Маруся ну дуже гарна”.
  • “По енергетиці Маша маму перевершить, це відчувається”.
  • “Маша має великий потенціал. Є шанси стати дуже популярною”.

Нагадаємо, що наприкінці минулого року 18-річна Марія розповіла про розставання зі своїм попереднім бойфрендом у Лондоні. Дівчина поділилась, що колишній хлопець використав її, щоб набути популярності. Їхні стосунки тривали близько року.

Популярне

Схожі статті

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.

Беру борошно і воду: готую хрусткі домашні крекери, які розлітаються в родині як насіння. Всього 15 хвилин

Крекери - це проста і смачна закуска, якою ми часом нехтуємо. Але готуються вони дуже просто і швидко навіть у домашніх умовах. Саме такий рецепт хрустких солоних крекерів ми сьогодні й підготували.