Ткач показав 9-річну доньку, яка зовні й за характером вдалася у тата: “Ми не повинні забувати жартувати!”

9-річна донечка Лізі кварталівця Юрія Ткача купається в татовій любові. В Інстаграмі гумориста купа спільних знімків. Дівчина успадкувала татову зовнішність і його веселу вдачу.

Схоже, в родині Юрія Ткача панують любов і взаєморозуміння. Гуморист викладає в мережу виключно світлини, на яких обнімається з дружиною чи донечкою або де вони займаються якимись веселими речами.

На кого схожа донька Юрія Ткача

Доньці є з кого брати приклад. Лізі має таке ж кругленьке личко, як у тата. А ще така ж жартівниця, як і глава родини. Та все ж різниця у характерах між родичами присутня. Юрій запевняє, що почуттям гумору дівчинка відрізняється – не на 100% як у нього:

“Останнім часом у неї з’явилися свої фішечки в жартах і прокинулась особлива гумористична жилка”.

Певно, дитина ще й маминої насмішкуватості трішки прихопила, бо Віка, за словами Ткача, у родині є головною гумористкою. Татусь навіть дивується, як донечці вдається зберігати спокій та безпосередність у сьогоднішніх реаліях:

“Лізі постійно у гарному настрої, щодня “гонить” та приколюється з нас”.

У родині не заведено кричати на дитину. Якщо треба, то батьки спокійно розповідають, що не гаразд і як краще вчинити. Юрій тішиться, що донечка зростає відкритою та щирою. Її ніхто з батьків ні в чому не обмежує.

На кого схожа донька Юрія Ткача

Коли їдуть з Лізі в машині, разом читають реп з відповідними рухами. Вдома влаштовують барбершоп, де донька сміливо наводить тату “красу”.

На кого схожа донька Юрія Ткача

Зіркова дитина вже встигла спробувати сили навіть на сцені. Лізі зіграла головну роль у дитячій виставі Снігова королева, а татусь, як відданий фанат, підніс юній актрисі букет жовтих квітів.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.