Даша Астаф’єва зізналась, якою була реакція батьків на фотосесію для чоловічого журналу: “Суворе виховання”

Даша Астаф'єва розповіла, якою була реакція батьків на світлини для сторінок чоловічого журналу. Телеведуча пригадала про "суворе виховання".

Українська співачка, телеведуча та модель Даша Астаф’єва неодноразово позувала на сторінках чоловічих журналів. Найбільш відомою стала її участь у відомому глянці Playboy, де вона здобула звання Playmate of the Month. Недавно ведуча вперше розповіла про реакцію батьків на відзначеній фотосесії.

У своєму Instagram-профілі, Даша Астаф’єва відповідала на повідомлення шанувальників, серед яких було питання про те, як її мама ставиться до зйомок для чоловічої аудиторії. Астаф’єва зазначила, що попри суворе виховання, батьки завжди залишались для неї та її брата найкращими друзями.

Даша Астаф'єва зізналась, якою була реакція батьків на фотосесію для чоловічого журналу
Даша Астаф’єва зізналась, якою була реакція батьків на фотосесію для чоловічого журналу

Вони надавали їм вільний вибір та не обмежували кордонами. Батьки завжди були підтримкою та допомагали обирати вірний шлях, щоб уникнути можливих помилок. Однак саме те, як родина відреагувала на її світлини — знаменитість не розповіла.

“Я завжди буду вдячна батькам, що попри суворе виховання, завжди були і є найкращими друзями”, – поділилась Даша Астаф’єва.

Однією з фотосесій для чоловічого журналу, яка викликала бурхливу реакцію серед публіки, була та, де жінка знялась для Playboy. На цих знімках вона позувала повністю без вбрання з келихом у руці. Варто зазначити, що у Даші дуже красива фігура, ймовірно, знаменитість багато часу приділяє фізичній підготовці. Під цією публікацією фанати засипали улюблену знаменитість компліментами щодо її зовнішності.

Нагадаємо, Даша Астаф’єва здобула популярність як солістка групи NikitA та отримала титул Playmate of the Month у журналі Playboy. Також вона брала участь в українському проекті “Фабрика зірок”. Згодом знаменитість почала кар’єру телеведучої на каналі М1.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.