Гумористка Ірина Сопонару ретельно стежить за фігурою, не вживає деяких продуктів: “Я багато над цим працюю”

Зірка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару завжди має ідеальні форми. Зірка вирішила поділитися з фанами секретами стрункості. З'ясувалося, що вона не вживає деяких продуктів категорично.

Ірина Сопонару виставила в Інстарам пост, який назвала “Уся правда про моє харчування”. З’ясувалося, що наречена англійця ретельно стежить за власним раціоном. М’яса білявка не вживає уже 17 років поспіль. Ще у 25 років 37-річна зірка відмовилася від газованих напоїв. Залишила для себе лише просекко.

Ірина Сопонару розповіла, від яких продуктів відмовилася повністю

Щоправда, не обійшлося без маленьких жіночих слабостей. Ірина обожнює солодке. У звичайні дні уникає цієї шкідливої їжі. Натомість під час ПМС зривається і влаштовує свято живота. Іноді може собі дозволити також поласувати чипсами, зрідка смакує Маком, круасанами й залюбки може випити келих шампанського.

Сопонару відзначила, що від природи має класну конституцію тіла. Але докладає чимало зусиль, щоб тримати себе у формі. До речі, табу на вечерю після 18-ої години Ірина собі не встановлює. Оскільки лягає спати зазвичай опівночі, то не вважає за необхідне відмовляти собі у пізній вечері.

Ірина Сопонару розповіла, від яких продуктів відмовилася повністю

Гумористка запропонувала підписникам ставити питання у коментах. І знайшлися допитливі відвідувачі акаунту, які поставили Ірині кілька запитань. Так, фоловерів зацікавило, чи їсть вона масло, на що пролунала відповідь: “Так”. Не відмовляється зірка й від виробів із борошна. Щоправда, відзначила: “На жаль”.

А от щодо мінералки Сопонару висловилася категорично проти, адже така вода шкідлива для зубів і в цілому для тіла. Проти риби гумористка немає нічого проти – залюбки наминає.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.