Хто був першим чоловіком “неангелки” Слави: не Едгар Камінський – юнацьке кохання і невдалий шлюб співачки

Не всі знають, що до шлюбу Слави з Едгаром Камінським у співачки було ще одне нетривале одруження з бізнесменом. Тоді вона ще була Ольгою Кузнєцовою з Одеси.

Ще до першої весільної церемонії Слава Камінська мала роман з Андрієм Скориним. Закохані разом навчалися у Київському інституті культури, а у 2005 році взяли участь у шоу “Острів спокус”, де пари на Сейшельських островах перевіряли своє кохання на міцність.

Усі кохані Слави Камінської: Андрій Скорин

З молодиком Оля Кузнєцова познайомилася ще на першому курсі. Андрій був на 2 роки старший від дівчини. В рамках шоу він розповідав, що звернув увагу на юнку в мініспідниці та рожевій майці, яка виглядала дуже яскраво. Разом зі Скориним співачка також засвітилася в шоу “Народний артист”.

Усі кохані Слави Камінської: Євген

Але на весільний рушник знаменитість стала з київським бізнесменом Євгеном. Це відбулося у 2012 році. Сімейне життя не склалося. Пара прожила разом всього 1 рік. Певно, розсталися закохані без сварок та биття посуду, оскільки Камінська якось привітала колишнього з днем народження, назвавши “любим” та “найкращим колишнім чоловіком”.

Усі кохані Слави Камінської: Едгар

Камінській є з чим порівнювати, адже мала ще й шлюб з пластичним хірургом Едгаром. Ці стосунки тривали 5 років, залишивши по собі двох дітей. Побралися закохані влітку 2014-го, а вже у грудні стали батьками первістка Леонарда. За рік артистка народила ще й донечку Лауру.

Усі кохані Слави Камінської

З початком повномасштабної агресії Камінська з дітьми виїхала за кордон. Нині мешкають в Іспанії. В Інстаграмі зірка весь час натякає на стосунки з бойфрендом, але обличчя свого обранця досі не спромоглася показати широкому загалу.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.