Злата Огнєвіч кардинально змінила імідж і пояснила, що стало причиною: залишила лише колір волосся (Фото)

Злата Огнєвіч розповіла про те, що стало причиною кардинальної зміни її іміджу. Знаменитість вразила публіку знімками "до" та "після" перевтілення.

Українська співачка Злата Огнєвіч приголомшила своїх шанувальників радикальними змінами у зовнішньому вигляді. Артистка поділилася важливим рішенням про зміни зі своїми підписниками в Instagram, де попередньо опублікувала stories, щоб анонсувати своє перевтілення.

Знаменитість розповіла, що ці зміни пов’язані з внутрішнім станом, який залежить від особистого життя та творчості. Звертаючись до фанатів вона підкреслила свою stories:

“Час від часу в залежності від періоду й обставин мого життя у мене відбуваються певні зміни. Вони пов’язані чи то з особистим життям, чи то з творчістю”.

Злата Огнєвіч кардинально змінила імідж
Злата Огнєвіч кардинально змінила імідж

Пізніше Злата Огнєвіч продемонструвала знімки з салону краси, де відбувалося перевтілення. Вона показала декілька фото перед змінами та результат роботи майстра. Співачка скоротила довжину свого волосся, обравши стильну стрижку “каре”.

Ця смілива зміна вдало підкреслила красу Злати. Схоже, що самій співачці дуже подобається новий образ, адже якщо порівняти фото “до” та “після” можна зауважити, як змінився настрій знаменитості.

Злата Огнєвіч кардинально змінила імідж
Злата Огнєвіч кардинально змінила імідж

Протягом дня Огнєвіч продовжувала демонструвати нові stories, на яких прихильники можуть краще розглянути її нову стрижку.

Нагадаємо, нещодавно Злата Огнєвіч повернулася з відпустки в Таїланді, яка викликала хвилю критики у її адресу. Хейтери висловлювали своє обурення стосовно відпочинку в складний час для країни, але співачка справилася з критикою.

Злата відповіла, що була готова до таких коментарів і не дозволила їм завадити насолодитися довгоочікуваною відпусткою. Все ж більшість фанатів підтримали улюблену актрису теплими компліментами й пораділи за її відпочинок.

Популярне

Схожі статті

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.