Як виглядає і чим займається дорослий син Каті Осадчої, якого вона народила у 19: красень – копія мами

Катя Осадча – не лише відома українська телеведуча, а й багатодітна мама. Старший син теледіви уникає публічності. Як виглядає і що відомо про Іллю Поліщука – далі у матеріалі.

Катя Осадча – відома українська телеведуча і громадська діячка. У 2017 році жінка вийшла заміж за свого колегу по сцені Юрія Горбунова і народила двох дітей. Та не всі знають, що цей шлюб не перший для Катерини і вона має дорослого сина від перших відносин. Вперше телеведуча пішла під вінець ще у 18 років. Тоді Катя була моделлю, а про кар’єру телеведучої вона лише мріяла. Обранцем Осадчої став політик Олег Поліщук, який старший від неї на 15 років. Вже через рік у молодят народився син Ілля.

Как выглядит первый муж Кати Осадчей
Як виглядає перший чоловік Каті Осадчої

Шлюб Осадчої і Поліщука тривав всього кілька років. Причиною розлучення стала велика різниця у віці, а, відповідно, різні погляди на життя. Після розлучення малолітній син залишився жити з мамою та його батько завжди брав участь у його вихованні.

Зараз  старшому сину Каті Осадчої Іллі 21 рік. Він ніколи не прагнув медійності, чи популярності, хлопець навіть не веде соціальні мережі. Втім, його знімки можна знайти у Інстаграм-блозі самої Осадчої. Варто відзначити, що хлопець виріс неймовірно схожим на свою зіркову маму.

Як виглядає і чим займається дорослий син Каті Осадчі, якого вона народила у 19

Відомо, що Ілля після закінчення школи у Києві виїхав до Америки. У 2021 році він став студентом одного з найпрестижніших ВНЗ світу. Хлопець навчається на спеціальності ІТ в університеті Меріленду. Варто відзначити, що в цьому університеті навчалися багато визначних людей, зокрема, співзасновник Google Сергій Брін, а також багато лауреатів Нобелівської премії. Звісно, що навчання у такому закладі недешеве. Всередньому, за рік навчання в університеті Меріленду потрібно заплатити 36 тисяч доларів.

Хоча Ілля Поліщук не пішов стопами своєї зіркової мами, він має творчі нахили. Так, хлопець гарно співає і грає на гітарі. Та це він робить лише у своє задоволення і не хоче на цьому зробити кар’єру.

Популярне

Схожі статті

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.

Стомилася від багаторічної самотності: 55-річна Надія Матвєєва знайшла щастя з молодим коханим, якому 35

Надія Матвєєва відома всім як ведуча телепрограм «Все буде добре», «Все буде смачно» та інших. Протягом багатьох років вона давала глядачам корисні поради. А що ж відбувається в її особистому житті?

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".