Надія Матвєєва розповіла про одне з найкращих рішень у своєму житті: “Серденько і моя щоденна радість”

Телеведуча Надія Матвєєва розповіла про одне з найважливіших рішень у її житті. Знаменитість поділилась зворушливими кадрами у своєму Instagram.

Українська телеведуча Надія Матвєєва вирішила поділитися одним із найважливіших моментів свого життя з підписниками в Instagram. Вона розповіла, який вибір був одним із найкращих у її житті.

Знаменитість активно веде свою сторінку в соцмережі, де часто ділиться зворушливими кадрами домашнього улюбленця. Серед інформаційного простору вона відома своєю опікою про тварин.

Недавно Надія поділилась публікацією, у якій показала милі кадри з собакою Семі, яку вона прийняла на виховання чотири роки тому. На відео можна побачити зворушливі миті з чотирилапим другом. Надія зізналась, що взяття маленького цуценяти на опіку, яке було знайдено волонтерами в парку, стало для неї одним із кращих рішень в житті.

“Одне з найкращих рішень у моєму житті – взяти до себе маленьке цуценя, знайдене зооволонтерами у парку. Семі віддане серденько і моя щоденна радість”, – поділилась знаменитість.

Завершуючи свій допис, Надія запропонувала фоловерам розповісти про своїх чотирилапих улюбленців у коментарях, тим самим надихнути інших на турботу про тварин.

І хоча відео з’явилося нещодавно, воно вже набрало багато вподобайок та коментарів від фанатів Надії, які не залишили ці кадри без уваги. Публіка висловила численні компліменти улюбленій телеведучій та її вірному чотирилапому.

  • “Повага за те, що надихаєте людей допомагати тваринам”.
  • “Вона неймовірна. Ви неймовірні”.
  • “Видно, що собачка дуже віддано Вас любить”.
  • “Такі публікації гріють душу”.
Надія Матвєєва розповіла про одне з найкращих рішень у своєму житті
Надія Матвєєва розповіла про одне з найкращих рішень у своєму житті

Нагадаємо, що собачка Люсі потрапила до Надії Матвєєвої на тимчасову опіку. Наприкінці минулого року жінка розповіла, що прийняла маленьку собачку, для якої шукає сім’ю.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.