Віталій Козловський зізнався, що не має часу на творчі справи, але натякнув на нову пісню: “Сумую”

Віталій Козловський поділився роздумами щодо своєї творчої діяльності з фанатами в Instagram. Музикант повідомив, що незабаром прихильники зможуть почути його нову пісню.

Відомий український співак та військовослужбовець Віталій Козловський поділився моментами своєї служби в ЗСУ через соцмережу. Недавно артист звернувся до шанувальників і розповів, що насправді важко об’єднувати музичну сферу із військовими обов’язками.

Протягом певного часу артист служив у складі бригади “Рубіж” Гвардії, а наприкінці минулого року повідомив, що його перевели на службу в Київ. За його словами, столиця надала більше можливостей для допомоги країні.

Нещодавно співак поділився своїми думками, опублікувавши фото із патріотичним підписом. Він виразив свою любов до України та громадян, які допомагають у складний час, а також подякував “совісним” людям за підтримку.

Віталій Козловський зізнався, що не має часу на творчі справи
Віталій Козловський зізнався, що не має часу на творчі справи

Артист зізнався, що сумує за легкістю, адже поєднати творчу справу з військовою службою досить складно. Однак Козловський анонсував випуск нової пісні, тому фанати скоро почують композицію від улюбленого співака.

“Дуже сумую за легкістю… І хоч зараз практично неможливо поєднати творчість із сьогоденням, всупереч усім перипетіям, скоро вийде у світ відображення моїх думок”, – поділився Віталій та додав смайл у вигляді музичної ноти.

Попри службу співак радує своїх фанатів моментами з повсякдення, якими ділиться на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, що Віталій Козловський вступив на військову службу після того, як йому прийшло запрошення. Моментом із військкомату виконавець поділився в соцмережі, повідомивши, що тепер також захищатиме країну.

До слова, Віталій не єдиний відомий український артист, хто вирішив приєднатися до ЗСУ. Серед таких відомих осіб службу проходить й режисер Олег Сенцов, артист Yarmak та багато інших.

Популярне

Схожі статті

Як свати перестали бути сватами: Анна Кошмал й Олександр Феклістов про колишніх колег по комедійному серіалу

Працюючи з колегами пліч-о-пліч й обмежуючись рамками професійних стосунків, не завжди розумієш, які люди поряд з тобою і, щобільше, які в них політичні погляди.

Цукерки давно не купую, бо готую з вівсянки та сухофруктів: без цукру і клопотів. Домашні ласощі за хвилини!

Домашні цукерки з вівсянки відмінно смакують до чашки чаю й швидко втамують голод. Ці солодощі досить варіативні, адже можна додавати улюблені сухофрукти та горіхи.

Спробувала в гостях, повторила вдома і тепер мої просять її щодня: запечена у фользі картопля з грибами

Подорожуючи кулінарним світом, ми часто зустрічаємо страви, які залишають незабутні враження і здатні змінити наше уявлення про смак. Одна з таких страв — запечена у фольгу картопля з грибами.