Єфросиніна, Мішина, Квіткова показалися у всій красі: як виглядають знаменитості до макіяжу та після

Час від часу зірки радують фанів, викладаючи в мережу світлини до мейкапу та після. Звісно, отримують у відповідь купу компліментів. Ще б пак! Різниця виходить просто разюча.

Маша Єфросиніна

В одній і тій же чорній кофті, застібнутій під горло, блогерка показалася перед підписниками свого Інстаграм-акаунту. І хоча вираз обличчя однаковий, різниця між фото разюча. На одній світлині Маша без краплі макіяжу, нерозчесана, з червоним носом та безформними губами.

Як виглядають зірки до макіяжу та після

На іншому фото картина кардинально протилежна – підведені чорною тушшю очі просто сяють глибиною та виразністю, припудрений носик не блищить, на щічках з’явився штучний рум’янець. Контури губ чітко окреслені рожевою помадою з перламутром. Одним словом, красуня.

Ксенія Мішина

Показала себе до та після втручання стилістів й зірка “Сусідки”. Вона пішла ще далі. Фото без мейкапу на темному тлі, красуня вбрана у чорну закриту кофту. Натомість після нанесення марафету зірка перевтілилася не лише на обличчі та в зачісці.

Як виглядають зірки до макіяжу та після

Ксенія хлопнула в долоні й постала перед підписниками Інсти у відвертому топі з купою брязкалець на шиї та у вухах. Та головний акцент усе ж зроблено на очі. Тіні, підводка та туш зробили свою справу. Погляд акторки відразу набув глибини та спокусливості.

Даша Квіткова

Блогерка не лише показала результати до і після. Вона ще й записала весь процес нанесення макіяжу на обличчя на відео. Тож підписниці в Інсті мали можливість побачити купу косметичних засобів, якими користується колишня дружина Нікіти Добриніна.

Як виглядають зірки до макіяжу та після

Ще й побачили бренди туші, помади та інших жіночих штучок. Дивно, що дівчина обходиться без допомоги вправних рук стиліста-візажиста, а все робить самотужки.

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.

“Мамина на п’ять днів”: Маша Єфросиніна показала рідкісне фото 20-річної доньки, яка уникає публічності

Маша Єфросиніна поділилась відео зі своєю дорослою донькою, яка живе та навчається за кордоном. Зворушливі кадри телеведуча показала у своїх Instagram stories.

Сирна запіканка за кілька хвилин: найкращий сніданок дітям й дорослим. Не втомлююсь готувати своїм їдокам

Бажаємо, щоб кожен ваш ранок був добрим і тому сьогодні ми хочемо поділитися з вами рецептом, який стане справжньою порадою в цьому для всієї вашої родини.