Те, про що Могилевська мріяла все життя – чоловік, діти і затишний дім: зірка показала сімейну ідилію (ФОТО)

Наталія Могилевська представила кліп до нової пісні "Під ковдрою". Виконавиця поділилась зворушливими кадрами, на яких вона показала, як виглядає її сімейне щастя.

Відома українська співачка Наталія Могилевська поділилася зі своєю аудиторією зворушливим кліпом на нову пісню “Під ковдрою”. Кадри з відео вона опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

В кліпі Могилевська показала своє сімейне щастя, наповнене теплом і коханням. За сюжетною лінією вона повертається додому, де її чекають двоє дітей та люблячий чоловік.

У своєму дописі під роликом в Instagram знаменитість висловила почуття, які доносить через нову пісню, і закликала своїх підписників не забувати про справжнє значення щастя, яке полягає в коханні.

“Наше щастя тільки в наших руках. І для цього нічого не потрібно, крім кохання. Тим більше, що хоч одна ковдра вдома є у кожного”, – пише артистка.

У коментарях під публікацією фанати зірки залишили багато компліментів і теплі слова підтримки. Прихильники відзначили атмосферу сімейного щастя в кожному кадрі, а також висловили вдячність за чудові слова виконавиці.

  • “Найніжніша пісня, яка тільки є. Яка глибока та правдива”.
  • “Пісня – дуже глибинна та зворушлива!”.
  • “Неймовірна – ви, неймовірна пісня, яка торкається душі”.
  • “Це просто Любов”.
  • “Щастя вам і дітям нескінченного”.
  • “Миле відео, захотілось передивитися ще і ще”.
Те, про що Могилевська мріяла все життя – чоловік, діти і затишний дім
Те, про що Могилевська мріяла все життя – чоловік, діти і затишний дім

Нагадаємо, що у ніч проти 1 січня 2024 року Наталія Могилевська оголосила про своє материнство, поділившись новиною про усиновлення двох доньок. Співачка зізналась, що зберігала цю новину у таємниці тривалий час і пояснила це тим, що дітям був потрібен час на адаптацію. Знаменитість наголосила, що не планує показувати обличчя своїх доньок. Також вона поділилась ніжною світлиною, на якій позує з двома дівчатками, обличчя яких не видно.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.