Настя Каменських довела, що любить себе такою, якою є: показала найневдаліші фото, які інші ретельно ховають

Настя Каменських поділилась цікавою ідеєю зі своїми шанувальниками в Instagram і показала кілька невдалих кадрів. Тепер знаменитість буде вести оригінальну рубрику.

Українська співачка Настя Каменських порадувала прихильників оригінальною ідеєю. Артистка поділилась, що хоче запустити нову рубрику на своїй сторінці в Instagram, яка не лише розвеселить аудиторію, але й надихне сприйняти себе “справжніми, а не ідеальними”.

На своїй сторінці Каменських опублікувала новий допис, у якому поділилась двома світлинами, які описує як “невдалі”. На першому фото співачка поправляє волосся в той момент, коли її фотографують, а на іншому невчасно прикриває очі, що також зробило світлину менш якісною.

Знаменитість відверто підкреслила, що стандарти краси, які нав’язує світ, не повинні визначати наше ставлення до себе. За її словами, справжня краса полягає в тому, щоб залишатися вірним собі та не боятися бути неідеальними.

Настя Каменських пропонує своїм підписникам взяти участь у новій рубриці. Відтепер вони можуть ділитися своїми невдалими, але веселими кадрами, на яких відмічатимуть кумирку. Своєю чергою зірка обіцяє ставити вподобайки та коментувати фото своїх фанатів.

“Тому я хочу почати рубрику, де буду ділитися смішними, можливо не дуже вдалими, але життєвими і реалістичними фото”, – пише співачка.

До слова, один із невдалих кадрів, а саме з закоченими очима Насті Каменських, з’явився у її stories.

Настя Каменських довела, що любить себе такою, якою є
Настя Каменських довела, що любить себе такою, якою є

Під постом зібралося багато позитивних коментарів, адже ця ідея сподобалась прихильникам.

  • “Дуже класна ідея! Нагадати всім, що ми – живі люди”.
  • “Шикарна ідея! Круто дуже”.
  • “Це вже моя улюблена рубрика”.
  • “Давно пора вчитись сприймати себе якими ми є”.
  • “Дуже гарна ідея”.

Згодом співачка поділилась першими надісланими фото від фоловерів і додала, що з великим задоволенням переглядала кожне.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.