Надя Дорофєєва та Tayanna починали співочу кар’єру з дівочих гуртів: не повірите, де довелося співати

До того як стати знаменитостями артистам зазвичай доводиться пройти кілька етапів. На початковому вони ладні співати будь-де. Це вже потім усвідомлюють собі ціну та починають каверзувати.

Надя Дорофєєва

Дівчина хотіла співати змалечку, тож брала штурмом телевізійні шоу “Караоке на майдані” та “Шанс”. А коли Надя поїхала на конкурс “Золотий голос Росії”, потрапила на очі продюсеру Дмитру Аширову.

В якому гурті співала Надя Дорофєєва

Він запропонував Дорофєєвій стати учасницею дівочого гурту Beauty style. Надя, попри юний 15-річний вік, відповіла згодою. Попервах співали в Маріуполі. Та згодом перебралися до москви, змінивши назву на “М.Ч.С.”

В якому гурті співала Надя Дорофєєва

Два роки минули в гастрольних турах по російських теренах. Дівчата встигли записати альбом “Сети любви”. А потім продюсер розпустив учасниць на всі чотири сторони. Довелося повертатися до України.

В якому гурті співала Надя Дорофєєва

Надя спробувала розпочати сольну кар’єру, записавши альбом “Маркіза”. Та коли дізналася, що Потап підшукує дівчину для Позитива, записалася на кастинг. Вибір продюсера випав саме на Дорофєєву. Далі на дівчину чекала шалена слава у гурті “Время и стекло”.

Tayanna

Тетяна Решетняк у 18-річному віці втрапила до гурту “Гарячий шоколад”. З продюсером Дмитром Клімашенком юнка була знайома з 14 років. Якось вони з подругою гуляли по Хрещатику, а чоловік першим зачепив юнок.

В якому гурті співала Tayanna

Продюсер поцікавився, як у них справи. Таня відказала, що все гаразд, і хотіла йти далі. Та подруга штовхнула в бік. Вона впізнала Клімашенка й хотіла з ним поспілкуватися. Чоловік дуже цікаво розповідав про шоубізнес. Наприкінці вони обмінялися номерами телефонів.

В якому гурті співала Tayanna

Решетняк стала співати на підспівах. За 4 роки знайомий запропонував Дмитру розкрутити дівочий гурт за його гроші. Тоді Тетяна перейшла в розряд солісток. У “Чорному шоколаді” вона співала 4 роки поспіль. А потім втямила, що це шлях в нікуди й вирішила розвиватися сольно. За це продюсер навішав на підопічну борг у 50 тис.доларів.

Популярне

Схожі статті

Курячу грудку готую по-новому: соковите куряче філе, запечене в пергаменті. Мій ходовий рецепт. Ділюсь

Що може бути смачніше, ніж запечена куряча грудка на обід або вечерю? Як приготувати фаршировану курятину в пергаменті – читайте в нашому матеріалі.

Ймовірний бойфренд Ірини Горової молодший за її доньку: як виглядає хлопець, який нарешті замінив Потапа

Останнім часом поширюються чутки щодо Ірини Горової. Подейкують, що колишня дружина Потапа знайшла собі нове кохання. Бойфренд продюсерки начебто на 20 років молодший.

На святковий стіл готую швидку закуску: змішую 3 інгредієнти та складаю у тарталетки – гості нахвалюють

Якщо треба приготувати швидку й недорогу закуску нашвидкуруч, спробуйте поєднати моркву з сиром. Сир можете брати будь-який – твердий, плавлений або підкопчений.